iPhone SE 2 NU este Telefonul pe care-l Asteptau Fanii Apple

iPhone SE 2 nu este telefonul pe care-l asteptau milioane de fani ai companiei Apple din intreaga lume, iata ce noutati va aduce pentru toti fanii.

iPhone SE 2 telefon asteptau fani apple

iPhone SE 2 este anuntat pentru lansare in primavara anului viitor de catre compania Apple, insa nu va fi telefonul pe care foarte multi dintre fanii companiei Apple il asteptau de la ea. Mai exact, iPhone SE 2 urmeaza sa fie un telefon care va fi de fapt o versiune imbunatatita a iPhone 8, sau mai exact un iPhone 8S, deci foarte departe de ceea ce asteptau fanii companiei Apple de la un model care a fost surprinzator de popular.

iPhone SE 2 va arata ca un iPhone 8, dar va avea componente mai bune, in timp ce iPhone SE era o copie a unui iPhone 5S care avea componente mai bune, foarte multa lume cumparandu-l pentru ca avea ecran mic. De la iPhone SE la iPhone SE 2 lucrurile s-au schimbat substantial, astfel ca ecranul creste de la 4 inch la 4.7 inch, si e foarte posibil ca denumirea e care cei de la Apple o vor folosi sa fie una complet diferita fara de cea pe care o credeam.

iPhone SE 2 NU este Telefonul pe care-l Asteptau Fanii Apple

iPhone SE 2 ar putea deveni iPhone 8S, sau orice alta denumire neobisnuita pe care n-am luat-o pana acum in calcul de la Apple, asa cum iPhone XR a venit cu o denumire pe care mai nimeni nu o credea posibila. iPhone SE 2 va pastra totusi “traditia” modelului anterior, astfel ca va fi pus in vanzare la un pret de maxim 400 de dolari, deci nu se va distanta de pretul perceput pentru modelul care a fost lansat cu destul timp in urma de catre Apple.

iPhone SE 2 va ramane pentru cei care vor ecrane de 4 inch doar un vis pierdut, iar asta pentru ca Apple nu vrea sa mai vanda decat iPod Touch cu un ecran atat de mic, inclusiv aceasta decizie luand multa lume prin surprindere. Acestea fiind spuse, daca asteptati lansarea iPhone SE 2, at fi bine sa va obisnuiti cu gandul ca de fapt s-ar putea sa aveti in magazine doar un iPhone 8 usor imbunatatit, dar mult mai ieftin.