Apple Pregateste deja LANSAREA iPhone SE 2, Iata CAND va avea Loc

iPhone SE 2 are lansarea pregatita de catre compania Apple, iata ce planuri au cei din Cupertino, si cand putem astepta punerea sa in vanzare pentru clienti.

iPhone SE 2 lansare apple

iPhone SE 2 este urmatorul iPhone pe care compania Apple il va lansa inainte ca iPhone 12 sa fie pus in vanzare pentru clientii din intreaga lume, iar conform unui set de informatii aparut astazi, lansarea sa nu e foarte departe. Mai exact, celebrul analist asiatic Ming-Chi Kuo, iPhone SE 2 va fi lansat in primul trimestru fiscal al anului 2020, asa cum ne-au spus deja alte doua publicatii americane, deci nu prea avem mare lucru de noutate aici.

iPhone SE 2 a fost anuntat pentru lansare cu un design care este foarte similar cu cel al iPhone 8, compania Apple dorind sa renunte la design-ul vechi pe care il avea primul model din aceasta serie. Desi iPhone SE 2 va arata ca iPhone 8, urmeaza totusi sa aiba un chip A13, din seria iPhone 11, dar si doar 3 GB de memorie RAM, deci performantele sale nu ar trebui sa fie chiar atat de stralucite, dar si pretul de vanzare este unul foarte mic.

Apple Pregateste deja LANSAREA iPhone SE 2, Iata CAND va avea Loc

iphone se 2 lansare produse apple
Lista de produse pe care Apple le va lansa in anul 2020.

iPhone SE 2 este anuntat a fi si pregatit de lansare cu cel mai mic pret din toata oferta de telefoane pe care le vinde compania Apple in momentul de fata, ceea ce e perfect normal, avand in vedere seria anterioara. Cei de la Apple au vandut iPhone SE la cel mai mic pret dintre toate telefoanele din oferta, astfel ca iPhone SE 2 ar trebui sa aiba parte de o pozitionare similara in randul modelelor pe care le vinde acum compania Apple.

iPhone SE 2 este anuntat de catre analist ca fiind pregatit pentru lansare in primul trimestru fiscal al anului 2020, fara a se oferi vreo data, dar e foarte posibil sa-l vedem in magazinele Apple in martie. iPhone SE a fost lansat in martie, iar compania Apple ar putea lansa si iPhone SE 2 tot in martie, eventual si fara vreo conferinta de prezentare, mai ales ca nu este un dispozitiv extraordinar de important.