Acestea sunt toate Filmele si Serialele Apple pentru Apple TV+

Acestea sunt toate Filmele si Serialele Apple pentru Apple TV+

Apple s-a gandit ca n-ar strica sa creeze o pagina speciala in care sa prezinte toate filmele si serialele pe care le va lansa pentru Apple TV+ in curand. Vorbim despre 15 filme si seriale pe care cei de la Apple le au listate acolo pentru a arata lumii intregi ce anume este pregatit pentru ei in acest moment.

Apple va lansa Apple TV+ pe 1 noiembrie, iar din acea zi vor fi disponibile si o serie de seriale si filme care au fost prezentate inclusiv in conferintele sale. Cei de la Apple au investit cateva sute de milioane de dolari pentru a crea acest continut pentru Apple TV+, si il vor oferi gratuit pentru foarte multa lume.

Apple TV+ va costa 5 dolari pe luna, insa pentru cei care cumpara un iDevice/Mac nou de acum incolo, totul va putea fi urmarit gratuit timp de 1 an. Desigur ca nu va exista si foarte mult continut care sa poata fi urmarit de catre oameni in platforma, astfel ca pretul de vanzare e si unul potrivit pentru platforma.

Apple TV+ va fi lansat in peste 100 de tari de pe glob, insa deocamdata Romania nu se afla printre cele in care continutul va fi oferit pentru clienti.