Huawei MATE 40 Pro are un MARE AVANTAJ in fata iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro va avea un foarte mare avantaj in fata iPhone 12 cand va fi lansat, iata ce au reusit chinezii, iar Apple inca nu poate sa faca pentru telefoane.

Huawei MATE 40 Pro AVANTAJ iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro va fi lansat in toamna anului viitor de catre compania chinezeasca, insa cu mult timp inainte ca prezentarea sa sa aiba loc a fost facuta o dezvaluire extrem de importanta cu privire la noutatile pe care le va aduce. Mai exact, Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba integrat un nou chip Kirin 1000 de catre chinezi, iar acesta va avea ceva ce in iPhone 12 compania Apple nu va putea oferi pentru clientii din intreaga lume.

Huawei MATE 40 Pro va avea in acest chip Kirin 1000 un modem integrat impreuna cu procesorul si memoria RAM, iar asta va contribui serios la imbunatatirea performantelor generale ale telefonului. iPhone 12 nu va putea oferi ceva similar deoarece Apple va folosi un modem 5G de la Qualcomm pentru telefoanele sale, iar acesta nu va putea fi integrat in viitorul chip A12 care va ajunge in viitoarele telefoane la care lucreaza acum americanii.

Huawei MATE 40 Pro are un MARE AVANTAJ in fata iPhone 12

Huawei MATE 40 Pro beneficiaza de pe urma faptului ca Huawei isi produce atat procesorul cat si modem-urile pentru telefoanele pe care le vinde, deci le poate integra intr-un singur chip fara probleme. Apple se chinuie sa faca acelasi lucru, iar pana va ajunge in acel punct nu prea are de ales decat sa cumpere modem-urile de la Qualcomm pentru a oferi 5G in iPhone 12, dar asta lasa Huawei MATE 40 Pro cu un avantaj serios cand va fi lansat.

Huawei MATE 40 Pro va fi singurul, sau nul dintre extrem de putinele telefoane care are o experienta 5G integrata intr-un asemenea mod pentru clienti, dar asta nu inseamna ca va avea si performantele cele mai bune. Totusi, cei de la Apple vor sa poata oferi o experienta similara pentru clientii lor, asa ca se chinuie sa implementeze dincolo de iPhone 12 chip-uri similare, dar in fata Huawei MATE 40 Pro vor avea un mare dezavantaj.

Huawei MATE 40 Pro va avea un avantaj serios in fata iPhone 12 prin aceasta combinare a modem-ului 5G cu procesorul, dar pe partea de putere de procesare va fi inferior iPhone 12 din toate punctele de vedere.