iOS 13: Cele mai MARI PROBLEME de care se PLANG Utilizatorii

iOS 13 are are probleme foarte mari de care se plang utilizatorii iPhone, iPad, iPod Touch, iata doua dintre cele mai serioase care exista in acest moment.

iOS 13 MARI PROBLEME PLANG Utilizatorii

iOS 13 a fost lansat de catre compania Apple acum aproape o luna de zile, insa intre timp au fost lansate multiple actualizari, inclusiv una de tipul x.1, ceea ce in mod normal se intampla la o luna dupa lansarea celei principale, nu la o saptamana. Apple a grabit lansarea de actualizari pentru iOS 13 deoarece utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch au inceput sa se planga in numar foarte mare de problemele pe care le-au intampinat cu terminalele lor.

iOS 13 are doua probleme foarte mari de care se plang cei mai multi oameni, ele avand in centru autonomia bateriei si intreruperea subita a apelurilor telefonice din cauza semnalului prost, sau inexistent. Atat retelele de socializare, cat si forumurile de discutii ale companiei Apple sunt pline de plangeri ale oamenilor care nu mai stiu ce sa mai faca pentru a scapa de problemele de iOS 13, iar din pacate nu exista solutii pentru toata lumea.

iOS 13: Cele mai MARI PROBLEME de care se PLANG Utilizatorii

iOS 13 nu poate avea probleme cu autonomia bateriei rezolvate decat dupa o foarte indelunga analizare a fiecarui iDevice in parte pentru a vedea ce anume va consuma fara rost energia din terminale. E posibil ca un restore fara a repune un backup al terminalului vostru sa rezolve problemele cu autonomia bateriei iOS 13, dar nimic nu garanteaza asta, si desigur ca veti pierde anumite date din dispozitive, ceea ce nu e tocmai dorit de toata lumea.

iOS 13 ar putea avea rezolvate oarecum si problemele cu semnalul printr-o resetare a setarilor de retea, acest truc putandu-va ajuta sa rezolva si problemele cu retelele Wi-Fi. Pentru a face aceasta restare trebuie sa mergeti in Settings > General > Reset > Reset Network Settings, Configurari > Genera > Resetare > Resetare Configurari Retea, iar iOS 13 va “lua de la zero” configurarile de retea GSM, veti ramane fara parole Wi-Fi, dar s-ar putea sa scapati de probleme.

iOS 13 nu e perfect, asa cum multe alte actualizari au avut numeroase probleme pana acum, dar Apple incearca sa le rezolve pe toate, incetul cu incetul.