Raiffeisen Bank a Lansat Apple Pay pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank a lansat Apple Pay pentru toti clientii din Romania, iar de astazi utilizatorii iPhone si Apple Watch pot face plati mobile in tara.

Raiffeisen Bank Apple Pay Romania

Raiffeisen Bank a lansat Apple Pay pentru clientii din Romania incepand de astazi, aceasta fiind a patra banca importanta din tara noastra care ofera serviciul pentru utilizatorii sai cu produse ale Apple. ING si Banca Transilvania au lansat primele Apple Pay, impreuna cu Orange Money, Unicredit Bank venind mai apoi cu suport, iar acum a venit randul Raiffeisen Bank sa le ofere clientilor sai posibilitatea de a face plati cu iPhone si Apple Watch.

Raiffeisen Bank anuntase inca de acum ceva timp ca le va oferi clientilor din Romania posibilitatea de a folosi Apple Pay, iar acest lucru se intampla intr-un final, optiunea de adaugare a cardurilor fiind deja disponibila. Daca aveti un card de la Raiffeisen Bank, atunci puteti deja sa il adaugati pentru plati prin Apple Pay direct din aplicatia Wallet, optiunea fiind deja inclusa, iar procesul in sine este unul foarte simplu de realizat de astazi.

Raiffeisen Bank a Lansat Apple Pay pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank Apple Pay Romania anunt

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar oferirea posibilitatii de a face plati prin Apple Pay era ceva ce ai sai clienti au inceput sa ceara cu mult timp inainte ca serviciul sa ajunga in Romania. In momentul ce fata cei de la BRD, BCR, sau CEC inca nu au disponibile platile prin Apple Pay, astfel ca Raiffeisen Bank a intrat intr-un cerc select de banci ai caror clienti pot folosi aceasta solutie de plati mobile de la Apple.

Raiffeisen Bank ofera serviciul gratuit pentru toti clientii sai din Romania, exact precum celelalte banci care au lansat Apple Pay anul acesta, deci nu va trebui sa platiti nimic pentru a beneficia de el. Raiffeisen Bank permite folosirea cardurilor de debit si credit pentru plati mobile cu Apple Pay de pe iPhone si Apple Watch, dar daca exista limitari in adaugarea lor, ar fi bine sa discutati cu un reprezentant al bancii.

Raiffeisen Bank, ING, Banca Transilvania, Unicredit Bank, Orange Money, Revolut, Edenred si Monese sunt optiunile disponibile in Romania pentru a face plati mobile folosind Apple Pay pe iPhone si Apple Watch.

13 COMENTARII

  1. Super tare , pana acum am mers pe Revolut in lipsa austriecilor . Ce sa zic , asteptarea a luat sfarsit , Raiffeisen inregistrat in Apple Pay , primit cod activare , tot ce trebuie . Perfect .

  2. Am facut ieri la un prieten Top-up din CEC BANK in Revolut…. 100 lei… din card au plecat 107,5 lei…. 7,5% penalizarea lui CEC pentru plăti către Revolut…