iOS 13.1.2 are PROBLEME foarte SERIOASE pe Telefoanele iPhone

iOS 13.1.2 are probleme foarte mari pe telefoanele iPhone, iata de ce se plang utilizatorii din lumea intreaga, si ce a facut Apple pana in prezent.

iOS 13.1.2 probleme apeluri iphone

iOS 13.1.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad, iPod Touch de catre compania Apple, insa din pacate nu toata lumea este chiar atat de multumita de noutatile pe care le aduce pentru utilizatori. Se pare ca incepand cu iOS 13.1.2 utilizatorii de telefoane iPhone au probleme foarte mari cu apelurile telefonice si semnalul GSM, acestia plangandu-se de faptul ca nu mai pot face absolut nimic cu telefoanele pe care le-au cumparat de la Apple.

iOS 13.1.2 are in primul rand probleme cu semnalul, care dispare in mod neasteptat de pe telefoanele iPhone, iar asta ii lasa pe utilizatori in imposibilitatea de a mai primi apeluri telefonice de la oricine. Daca asta nu se intampla, atunci utilizatorii au apeluri telefonice intrerupte dupa instalarea iOS 13.1.2, iar asta impiedica vorbitul la telefon pentru persoanele care se plang la compania Apple, destul de multi afirmand ca patesc acest lucru.

iOS 13.1.2 are PROBLEME foarte SERIOASE pe Telefoanele iPhone

iOS 13.1.2 genereaza si probleme destul de mari cu folosirea retelelor Wi-Fi, si in aceasta situatie unele fiind greu de descoperit, in timp ce in cazul altora se deconecteaza in mod subit telefoanele, deci internetul “dispare”. Cei de la Apple nu au nicio solutie pentru aceasta problema, trimitand utilizatorii cu iOS 13.1.2 pe iPhone sa ceara ajutor de la operatorul de telefonie mobila la care au abonamentul pentru telefonul lor iPhone.

iOS 13.1.2 intrerupe apelurile telefonice pe telefoanele iPhone la 30 de secunde – 1 minut dupa ce acestea sunt initiate, sau acceptate, de catre utilizatori, iar acest lucru se repeta in mod constant. O repornire a telefoanelor iPhone cu iOS 13.1.2 rezolva temporar problema, insa ea reapare fara vreun avertisment prealabil, astfel ca utilizatorii nu pot sa-si foloseasca telefoanele chiar asa cum si-ar dori, ceea ce e o mare problema.

iOS 13.1.2 genereaza aceasta problema indiferent de telefonul iPhone pe care este folosit, asa ca utilizatorii n-au parte de nicio rezolvare pentru situatie pana cand Apple va gasi o metoda de a readuce lucrurile la normal.