Cea mai MARE GRESEALA pentru Telefoanele Samsung in 2019

Telefoanele Samsung lansate in cursul anului 2019 de catre compania coreeana sunt vandute au din pacate o foarte mare greseala care ii costa pe coreeni.

Telefoanele Samsung GRESEALA 2019

Telefoanele Samsung lansate in cursul anului 2019 vin fara o functie pe care foarte multi dintre utilizatorii de telefoane Android o considera esentiala in momentul de fata, iar asta pe foarte buna dreptate. Vorbim despre ecranele care au o rata de refresh de 90 Hz, iar in telefoanele Samsung nu exista o asemenea functionalitate in ciuda faptului ca ea imbunatateste radical experienta de functionare a sistemului de operare Android.

Telefoanele Samsung din gama premium au cele mai bune ecrane din toata „lumea” Android, insa pentru foarte multa lume conteaza mult mai mult beneficiile unei rate de refresh de 90 Hz decat HDR10+. Rata de refresh de 90 Hz aduce o fluiditate mult mai mare pentru sistemul de operare Android, insa telefoanele Samsung nu au acest lucru in ecranele lor, desi coreenii produc ecrane de acest gen pentru competitorii lor, care sunt foarte laudati.

Cea mai MARE GRESEALA pentru Telefoanele Samsung in 2019

Telefoanele Samsung GRESEALA 2019 ecran

Telefoanele Samsung au considerata lipsa ratei de refresh de 90 Hz drept una dintre cele mai mari greseli facute de catre compania coreeana pentru produsele lor lansate pana in momentul de fata. E posibil ca decizia de a nu implementa o rata de refresh de 90 Hz in ecranele din telefoanele Samsung din gama premium sa aiba la baza imposibilitatea de a oferi atat calitate buna pentru imagine, cat si aceasta rata foarte rapida de actualizare a informatiilor.

Telefoanele Samsung au o varietate de alte functii importante pentru clientii din intreaga lume, dar cu o rata de refresh de 90 Hz ar fi eliminat orice fel de plangeri care se transforma in laude pentru altii, OnePlus de exemplu. Nimeni nu a oferit o explicatie oficiala pentru decizia coreenilor de lansa telefoanele Samsung din 2019 fara o asemenea functionalitate, iar lucrurile se pare ca vor merge in aceeasi directie inclusiv in 2020.

Telefoanele Samsung au in general parte de inovatii tehnologice importante in modelele premium, insa iata ca aceasta nu se numara printre cele care ajung la clienti.