Cea mai MARE GRESEALA pentru Telefoanele Samsung in 2019

Telefoanele Samsung lansate in cursul anului 2019 de catre compania coreeana sunt vandute au din pacate o foarte mare greseala care ii costa pe coreeni.

Telefoanele Samsung GRESEALA 2019

Telefoanele Samsung lansate in cursul anului 2019 vin fara o functie pe care foarte multi dintre utilizatorii de telefoane Android o considera esentiala in momentul de fata, iar asta pe foarte buna dreptate. Vorbim despre ecranele care au o rata de refresh de 90 Hz, iar in telefoanele Samsung nu exista o asemenea functionalitate in ciuda faptului ca ea imbunatateste radical experienta de functionare a sistemului de operare Android.

Telefoanele Samsung din gama premium au cele mai bune ecrane din toata “lumea” Android, insa pentru foarte multa lume conteaza mult mai mult beneficiile unei rate de refresh de 90 Hz decat HDR10+. Rata de refresh de 90 Hz aduce o fluiditate mult mai mare pentru sistemul de operare Android, insa telefoanele Samsung nu au acest lucru in ecranele lor, desi coreenii produc ecrane de acest gen pentru competitorii lor, care sunt foarte laudati.

Cea mai MARE GRESEALA pentru Telefoanele Samsung in 2019

Telefoanele Samsung GRESEALA 2019 ecran

Telefoanele Samsung au considerata lipsa ratei de refresh de 90 Hz drept una dintre cele mai mari greseli facute de catre compania coreeana pentru produsele lor lansate pana in momentul de fata. E posibil ca decizia de a nu implementa o rata de refresh de 90 Hz in ecranele din telefoanele Samsung din gama premium sa aiba la baza imposibilitatea de a oferi atat calitate buna pentru imagine, cat si aceasta rata foarte rapida de actualizare a informatiilor.

Telefoanele Samsung au o varietate de alte functii importante pentru clientii din intreaga lume, dar cu o rata de refresh de 90 Hz ar fi eliminat orice fel de plangeri care se transforma in laude pentru altii, OnePlus de exemplu. Nimeni nu a oferit o explicatie oficiala pentru decizia coreenilor de lansa telefoanele Samsung din 2019 fara o asemenea functionalitate, iar lucrurile se pare ca vor merge in aceeasi directie inclusiv in 2020.

Telefoanele Samsung au in general parte de inovatii tehnologice importante in modelele premium, insa iata ca aceasta nu se numara printre cele care ajung la clienti.

12 COMENTARII

  1. Dupa cum Zicea un mare clasic
    Fara 90 sau 120hz este un display mediocru in 2019

    Cei ce spun altceva sunt doar cei ce nu au folosit display cu asemenea refreshe rate

  2. Mda , las’ ca a implementat Apple . Vad ca nu display-urile cu 90Hz sunt condiderate cele mai bune , ci cele fabricate de Samsung .
    Hai sa nu tot cautam nod in papura, ca nu ne baga nimeni in seama .

  3. Pai cei ce au display cu 90hz SUNT display facute de samsung
    Oneplus 7 pro sau pixel 4 etc au display de 90hz samsung made
    Dar samsung nu are asa ceva in propriile sale telef dar la baterie tot praf sunt. Macar apple nu are dar are baterie pe masura
    Pacat si rusine

  4. Tu ne bagi in seama ,cel putin
    Si unde am scris ca APPLE ARE?? Tu ai probleme de concentrare si de exprimare
    Te rog nu mai zice tampenii daca nu te pricepi si nu ai experienta. Si mai invata si tu alte cuvinte.

  5. “Macar apple nu are dar are baterie pe masura”
    Si tu ai inteles ca Apple are… si zici de altii ca troleaza ..pai sa iti iau sfatul tau si sa nu te mai bag in seama ca ai o cultura si un bagaj al cunostintelor cat ale unui melc

  6. Sa ii spui clasicului ala sa iti spuna care sunt ecranele alea pe 90hz premiate . Degeaba ai 90- 199hz daca iPhone 11 Pro Max are ecran de vis .
    Probabil nu e momentul , pai nu comanda Apple de la Samsung astfel de ecrane .

  7. Ideea e alta , atat Apple cat si Samsung nu au ecrane 90hz , diferenta o face Pro Max care dupa ani de zile in care masonii au fost aspru criticati au reusit intr-un final sa bata si ei anul aste concurenta , minune mare .
    Cauti sa lovesti in Samsung , stai calm gogule ca Note 10 + la 6,8 inch se descurca OK , bate tot ce are Apple , doar pe 11 Pro Max nu-l bate , iar daca ne uitam in gradina lor sigur gasim un telefon cu baterie gigant care sa-l bata pe Pro Max .

  8. Sa ii spui clasicului ala sa iti spuna care sunt ecranele alea pe 90hz premiate . Degeaba ai 90- 199hz daca iPhone 11 Pro Max are ecran de vis .
    Probabil nu e momentul , pai nu comanda Apple de la Samsung astfel de ecrane .

  9. Ideea e alta , atat Apple cat si Samsung nu au ecrane 90hz , diferenta o face Pro Max care dupa ani de zile in care masonii au fost aspru criticati au reusit intr-un final sa bata si ei anul aste concurenta , minune mare .
    Cauti sa lovesti in Samsung , stai calm gogule ca Note 10 + la 6,8 inch se descurca OK , bate tot ce are Apple , doar pe 11 Pro Max nu-l bate , iar daca ne uitam in gradina lor sigur gasim un telefon cu baterie gigant care sa-l bata pe Pro Max .