Huawei Mate 30 Pro: Vestea ce-ar Trebui sa SPERIE compania Apple

Huawei Mate 30 Pro are parte de o veste grozava ce-ar trebui sa sperie compania Apple pentru ca va afecta extrem de mult vanzarile telefoanelor iPhone 11.

Huawei Mate 30 Pro veste sperie apple

Huawei Mate 30 Pro a fost lansat de catre chinezi doar in China pentru ca in lipsa aplicatiilor si serviciilor de la Google, Android 10 si telefonul nu mai sunt la fel de atragatoare pentru clientii din intreaga lume. Cei de la Huawei stiu foarte bine acest lucru, asa ca decizia de a pune Huawei Mate 30 Pro in vanzare doar in China a fost una fortata, pe care cu siguranta nu au luat-o usor, dar daca SUA i-a fortat sa o faca, n-au prea avut de ales.

Huawei Mate 30 Pro are totusi parte de o veste grozava din partea lui Donald Trump, presedintele SUA dand deja ordin guvernului sa aprobe cererile de reluare a relatiilor comerciale cu cei de la Huawei. Peste 130 de companii au depus deja cereri pentru a relua relatiile comerciale cu Huawei, printre care si Google, iar asta inseamna ca Huawei Mate 30 Pro va putea fi lansat la nivel global cu aplicatiile si serviciile Google in Android 10.

Huawei Mate 30 Pro: Vestea ce-ar Trebui sa SPERIE compania Apple

Huawei Mate 30 Pro este pregatit acum de o lansare globala cu tot ceea ce are Android 10 mai bun de oferit, iar asta va afecta cu siguranta vanzarile pe care seria iPhone 11 le are in momentul de fata. Cei de la Apple s-au bucurat de un succes neasteptat de mare pentru seria iPhone 11 dupa ce Huawei n-a mai putut lansa noi modele de telefoane, dar Huawei Mate 30 Pro va schimba lucrurile, pentru ca foarte multa lume e interesata de el.

Huawei Mate 30 Pro cu Android 10 este cel mai bun smartphone premium pe care lumea il poate cumpara in momentul de fata, iar asta nu se va schimba prea curand, ceea ce este o veste foarte proasta pentru Apple. Americanii nu vor avea prea multe de facut dupa ce Huawei Mate 30 Pro va fi lansat, iar asta mai ales ca telefoanele din seria iPhone 11 Pro sunt oricum greu de gasit acum, deci cei care asteapta de mult pentru comenzi, ar putea renunta la ele.

Huawei Mate 30 Pro poate fi lansat globals si maine daca SUA decide sa le permita celor de la Google sa licentieze Android pentru aceste dispozitive, insa ramane de vazut cand va decide Trump sa permita reluarea vanzarilor.