Huawei UIMESTE cu un ANUNT care a SURPRINS pe TOATA Lumea

Huawei uimeste cu un anunt foarte important care a surprins pe toata lumea, iata ce realizare incredibila a anuntat astazi compania in ciuda tuturor problemelor.

0

Huawei uimeste anunt surprins lumea

Huawei uimeste astazi cu un anunt la care mai nimeni nu se astepta, cu atat mai putin Donald Trump, care a atacat din toate partile compania chinezeasca pentru a-i afecta substantial activitatea. In ciuda tuturor restrictiilor pe care SUA le-a impus companiei Huawei, aceasta anuntata ca in T3 2019 a inregistrat incasari cu 24.4% mai mari decat cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, si vanzari foarte mari de telefoane.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Huawei a vandut in primele trei trimestre fiscale din 2019 185 de milioane de telefoane, cu 26% mai multe in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut, adica putin peste 61 de milioane pe trimestru, in medie. Atat cresterea in incasari, cat si cea in vanzarile de smartphone-uri uimesc din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca Huawei nu pare sa fi fost in vreun fel afectata de sanctiunile pe care i le-a impus SUA.

Huawei UIMESTE cu un ANUNT care a SURPRINS pe TOATA Lumea

Huawei nu poate lansa telefoane cu Android 10 si aplicatii Google in ele, nu poate oferi actualizari la Android 10 pe telefoanele existente, dar vanzarile sale de telefoane raman in continuare surprinzator de ridicate. Desi cei de la Huawei n-au crescut in incasari atat de mult precum estimau, au reusit totusi sa creasca uimitor de mult in fata tuturor problemelor, si e posibil ca pe la Casa Alba cineva sa fie nemultumit de aceste rezultate.

Huawei a anuntat deasemenea ca a semnat nu mai putin de 60 de contracte cu operatori de telefonie mobila pentru a furniza 400.000 de antene 5G, in anul 2019, ceea ce i-a adus cu siguranta niste miliarde de dolari. SUA a pus foarte mare accent pe campania de a interzice echipamentele 5G ale celor de la Huawei in diverse tari de pe glob, in special in Europa, insa acest lucru nu se va intampla, multi parteneri ai americanilor refuzand sa faca asta.

Huawei merge pe un trend ascendent complet contrar asteptarilor si campaniei duse de catre SUA impotriva sa, si totul complet imptriva tuturor estimarilor analistilor din intreaga lume.