Noutati in Windows 10 pentru o Aplicatie foarte IMPORTANTA

Windows 10 are parte de noutati importante pentru o aplicatie populara folosita de catre sute de milioane de oameni din intreaga lume in propriile calculatoare.

Windows 10 noutati calculator

Windows 10 va avea lansata luna viitoare o noua actualizare importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar ea este menita sa aduca o serie de noi functii nu extraordinar de importante, dar sa si rezolve diverse probleme. Una dintre aplicatiile care va beneficia de imbunatatiri in Windows 10 este cea Calculator, pentru ea fiind implementate cateva schimbari pe care foarte multi dintre utilizatori probabil le vor considera a fi bune.

Windows 10 va avea un noua aplicatie calendar o rearanjare a functiilor care sunt disponibile pentru modul “Stiintific” pe care compania Microsoft l-a implementat pentru cei care fac calcule complexe de pe PC-uri. Incepand cu November 2019 Update, aceasta functionalitate a aplicatiei Calculator din Windows 10 urmeaza sa fie mai usor de folosit multumita rearanjarii butoanelor, dar si a implementarii unor meniuri care fac selectia mult mai usoara.

Noutati in Windows 10 pentru o Aplicatie foarte IMPORTANTA

Windows 10 are in clipul video de mai jos demonstrate schimbarile de care se vor putea bucura toti cei care vor sa foloseasca noua aplicatie Calculator incepand cu actualizarea din toamna, astfel ca va puteti face o idee clara cu privire la modificari. Aplicatia Calculator din Windows 10 nu are parte de alte modificari substantiale din partea celor de la Microsoft, dar asta e destul de normal din moment ce ea nu a fost vazuta ca un punct central al update-ului.

Windows 10 are pe de alta parte diverse alte modificari importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, acestea fiind oferite inclusiv pentru aplicatia Calendar, sau Clock, functionalitatea lor fiind foarte mult simplificata pentru noi. Separat de toate acestea, Windows 10 are imbunatatiri pentru experienta generala de utilizare, dar si rezolvari pentru unele dintre problemele raportate pana acum, plus imbunatatiri ale performantelor oferite pentru PC-uri.

Windows 10 va avea November 2019 Update lansat de catre cei de la Microsoft undeva in cursul lunii viitoare, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand urmeaza sa se intample acest lucru.