Anuntul MAJOR pentru DIGI 4K si TOTI Clientii Romani ai DIGI

DIGI 4K este in centrul unui anunt foarte important facut pentru clientii din Romania de catre cei de la RCS & RCS, iata ce trebuie sa stie toti utilizatorii.

DIGI 4K El Clasico

DIGI 4K a fost lansat acum aproape un an de zile de catre grupul de telecomunicatii RCS & RDS ca primul post de televiziune 4K in Romania, si continua sa atraga tot mai multi clienti in momentul de fata. Pentru toti acesti clienti, dar si pentru cei care inca nu stiu daca ar trebui sa activeze DIGI 4K, sau nu, vine un mesaj important de la Digi, compania afirmand ca va transmite El Clasico, adica meciul de fotbal Barcelona – Real Madrid.

DIGI 4K transmite foarte multe evenimente sportive pentru toti cei care au activat pana in momentul de fata extraoptiunea, iar pe 26 octombrie ei vor putea vedea inclusiv meciul Barcelona – Real Madrid. Vorbim despre cel mai important meci din campionatul de fotbal spaionl, dar si despre unul dintre cele mai importante dueluri din Europa, iar DIGI 4K il transmite la calitate Ultra HD pentru a vedea cat mai clar tot ceea ce se intampla in partida.

Anuntul MAJOR pentru DIGI 4K si TOTI Clientii Romani ai DIGI

DIGI 4K a transmis pana in momentul de fata foarte multe meciuri importante din diverse ligi de fotbal europene, inclusiv din Europa League, sau Champions Leagua, dar si cateva El Clasico. Meciul din 26 octombrie va avea loc la ora 16:00, iar fanii echipelor Barcelona si Real Madrid vor putea sa urmareasca pe DIGI 4K meciul in integralitate, impreuna cu alte meciul de fotbal care au loc in La Liga atat in acea zi, cat si in altele.

DIGI 4K transmite pana atunci inclusiv alte meciuri din Champions League, astfel ca aveti ocazia de a ii urmari pe unii dintre cei mai buni jucatori de fotbal din Europa in timp de ce se infrunta in competitie. Mai mult decat atat, DIGI 4K transmite si documentare, sau curse de formula 1, impreuna cu alte tipuri de continut, deci nu veti regreta daca luati decizia de a activa extraoptiunea pentru Digi TV.

DIGI 4K nu este singurul post de televiziune 4K din Romania, dar este foarte urmarit, insa va puteti bucura de el doar daca aveti si un televizor 4K compatibil pe care sa redati totul.