Windows 10: Nou Update Lansat pentru a-i Rezolva PROBLEMELE

Windows 10 are un nou update lansat pentru a-i rezolva problemele de pe PC-uri de care s-a tot plans lumea in ultima vreme, iata de ce vestile nu sunt in totalitate bune.

Windows 10 update rezolva problemele

Windows 10 are un nou update lansat astazi pentru a-i rezolva problemele care au generat frustrare in randul utilizatorilor din lumea intreaga, si vorbim despre noutati care nu rezolva vreo problema de securitate. Actualizarea lansata de catre Microsoft pentru Windows 10 are numarul KB4520062 si are menirea de a rezolva problemele care au fost raportate de catre clientii celor de la Microsoft in urma patch-urilor anterioare care au dat totul peste cap.

Windows 10 are in acest nou patch o rezolvare pentru o problema a Start Menu, insa aparent nu ar fi vorba despre cea critica de care s-a plans lumea, care bloca in totalitate posibilitatea de a mai folosi aceasta functie. Aparent acest nou patch este disponibil doar pentru versiunea 1809 a Windows 10, nu si pentru cea 1903, deci doar unii dintre utilizatorii care folosesc sistemul de operare o pot instala pentru a rezolva cel putin o problema serioasa a PC-urilor.

Windows 10: Nou Update Lansat pentru a-i Rezolva PROBLEMELE

Windows 10 rezolva aceasta problema doar pentru cei care fac update la versiunea 1809, nu si pentru cei care au instalat deja aceasta versiune, ceea ce desigur ca e stupid, dar e ceva la care oricine se poate astepta de la Microsoft. Nu mai putin de 35 de rezolvari de probleme au fost implementate de catre Microsoft pentru Windows 10 in acest patch lansat pentru toate PC-urile pe care poate fi instalat, astfel ca teoretic multe probleme ar trebui sa dispara.

Windows 10 a fost in ultima vreme tinta foarte multor ironii, iar asta deoarece compania Microsoft nu a reusit sa rezolve problemele de care s-au tot plans utilizatorii, si a lansat patch-uri care au adus altele chiar si mai rele. Situatia pare sa continue, pentru ca aceasta actualizare pentru Windows 10 nu rezolva problema pentru toata lumea, ci doar pentru unii dintre utilizatori, dar Microsoft a spus ca nu se mai concentreaza serios pe sistemul de operare.