Google Maps INTERZISA in Acest Oras din Cauza Hartilor PROASTE

Google Maps a fost interzisa in acest oras din Italia din cauza hartilor care sunt foarte proaste, iata ce are de spus primarul localitatii cu pricina.

Google Maps INTERZISA Oras Harti

Google Maps este cea mai mare platforma de harti online, fiind folosita lunar de catre miliarde de oameni de pe planeta, insa acoperirea sa nu este chiar atat de buna in fiecare zona de pe glob. Un oras din Italia pare sa “sufere” mai mult decat alte zone, astfel ca al sau consiliu local a decis ca aplicatia Google Maps a fost interzisa deoarece hartile disponibile sunt atat de proaste incat nu-i ajuta pe cetateni, sau vizitatori, sa ajunga acolo unde vor.

Google Maps are probleme foarte mari cu drumurile de acces dinspre orasul Baunei spre muntii din zona, foarte multe persoane ratacindu-se din cauza indicatiilor pe care platforma celor de la Google le tot oferea. Primarul orasului sustine ca oamenii ar trebui sa evite folosirea Google Maps si sa foloseasca hartile clasice, pe format de hartie, deoarece doar acestea din urma au drumurile indicate in mod corect pentru cei care vor sa le foloseasca.

Google Maps INTERZISA in Acest Oras din Cauza Hartilor PROASTE

Google Maps interzisa sardinia

Google Maps este folosita de catre multi oameni care vin in zona deoarece nu au la indemana alte tipuri de harti, insa platforma celor de la Google nu a cartografiat chiar atat de bine locatiile de acolo. Primarul s-a cam saturat de oamenii care se pierd pe drumurile montane din cauza Google Maps, asa ca a amplsat inclusiv panouri in care ii atentioneaza pe vizitatori ca aplicatia nu este chiar atat de exacta precum isi imagineaza ei.

Google Maps va fi si in centrul unei campanii de promovare online care va fi dusa de catre autoritatile de acolo pentru a atentiona toti oamenii care vor sa ajunga acolo ca au nevoie de niste harti locale. Desigur ca acestea vor fi puse gratuit la dispozitia vizitatorilor, primaria dorind sa ajunge oamenii sa nu se piarda cand Google Maps nu poate sa-i ajute deoarece masinile Google n-au ajuns inca pe acolo.