Google Maps are de Astazi o Noua Functie Grozava din Waze

Google Maps are de astazi o noua functie grozava pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind preluata din Waze pentru ca este foarte populara.

Google Maps raportare incidente waze

Google Maps are incepand de astazi o noua functie foarte utila preluata din aplicatia Waze pentru utilizatorii de telefoane din lumea intreaga, si oricine se poate bucura de ea in propriul dispozitiv. Vorbim despre faptul ca Google Maps are implementata o functie care permite raportarea de incidente de pe iPhone, lucru care este oferit de ceva vreme pentru telefoanele Android, dar iata ca abia acum ajunge totul inclusiv in sistemul de operare iOS.

Google Maps are in imaginea animata de mai jos demonstrate noile moduri in care pot fi raportate diverse incidente de pe telefoanele iPhone, exact precum ofera si aplicatia Waze de ceva vreme pentru utilizatori din toata lumea. Mai exact, fie ca este vorba despre accidente, sau radare ale politiei, aplicatia Google Maps le ofera utilizatorilor iPhone posibilitatea de a-i anunta pe alti participanti la trafic in legtura cu ceea ce ii asteapta in fata.

Google Maps  are de Astazi o Noua Functie Grozava din Waze

Google Maps raportare incidente waze iphone

Google Maps a avut incetul cu incetul implementate tot mai multe functii din cadrul Waze de catre compania Google, iar acum aplicatia ofera aproximativ acelasi lucru, minus cateva functii care probabil ca vor fi portate in viitor. Problema cea mai mare este ca persoanele care folosesc Waze vor ramane acolo si nu vor reveni la Google Maps, deci deocamdata toate aceste functii nu vor fi utile pentru chiar toata lumea, dar totul are un inceput.

Google Maps este folosita de miliarde de oameni de pe planeta in fiecare luna, iar pentru Romania are hartile cele mai corecte, la fel ca Waze, care functioneaza in baza aceleiasi platforme de la Google. In momentul de fata Waze este singura solutie de a ajunge relativ rapid cam oriunde intr-un oras aglomerat, insa in viitor probabil ca Google Maps va fi solutia pe care o va prefera lumea, mai ales ca e utila si pentru cei care nu conduc.

Google Maps are lansata aceasta functie astazi pentru utilizatorii iPhone din intreaga lume, dar daca nu vedeti inca optiunile, va trebui sa mai asteptati pana cand va sunt afisate.

1 COMENTARIU