Samsung GALAXY S11: SOCUL care FORTEAZA o MARE Schimbare

Samsung GALAXY S11 va avea parte de o schimbare foarte mare fortata de catre un soc prin care trece in momentul de fata compania coreeana cu telefoanele din seria S10.

Samsung GALAXY S11 soc cititor amprente

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa vina cu o foarte mare schimbare anul viitor din cauza unui soc serios la care este supusa compania Samsung in momentul de fata din cauza unor deficiente foarte mari ale telefoanelor sale. Mai exact, v-am spus ieri ca Samsung GALAXY S10 poate fi deblocat, prin cititorul de amprente, de catre orice persoana, daca o folie de protectie terta, adica diferita de cele ale Samsung, este plasata pe ecranul telefonului, iar Samsung GALAXY S11 nu va avea o asemenea problema.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat de catre cei de la Samsung cu un cititor de amprente care acopera o zona mai mare din ecran, dar care urmeaza sa fie si mult mai sigur decat cel de acum, care e inutil. Foarte multa lume a ramas uluita de existenta acestei probleme intr-un telefon care era prezentat ca avand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, iar pentru Samsung GALAXY S11 aceste promisiuni s-ar putea dovedi a fi 100% adevarate.

Samsung GALAXY S11: SOCUL care FORTEAZA o MARE Schimbare

Samsung GALAXY S11 va avea cu siguranta aceasta problema foarte serioasa rezolvata de catre cei de la Samsung pana in momentul lansarii, iar asta pentru ca e posibil ca deficientele sa nu fie doar software. Coreenii au promis ca la inceputul saptamanii viitoare vor rezolva problemele actuale ale telefoanelor lor, dar daca ele nu tin doar de software, ci si de cititorul de amprente, sau ecran, atunci abia in Samsung GALAXY S11 vor fi rezolvate cum trebuie.

Samsung GALAXY S11 va avea un nou tip de cititor de amprente integrat pentru a oferi o experienta mai buna de folosire, iar noul ecran pregatit de coreeni va contribui cu siguranta la imbunatatirea sa. Separat de asta, Samsung GALAXY S11 va avea deasemenea procesor, ecran, medii de stocare, si baterie mai bune, un upgrade major fiind pregatit de catre coreeni pentru a le oferi oamenilor motive serioase sa il cumpere.

Samsung GALAXY S11 ar putea fi prezentat in data de 18 februarie 2020 de catre cei de la Samsung, insa lansarea ar trebui sa aiba loc abia undeva prin 2020, conform strategiei de pana acum a companiei.

1 COMENTARIU

  1. Samsung vinde telefoane mid-range, nu premium. Tocmai de asta nici nu le pasa prea mult. Omul de rand va cumpara un telefon ieftin si nu il intereseaza alte lucruri, precum pacalirea senzorului si alte lucruri banale.