Pentru Huawei MATE 30 Pro Instalarea Aplicatiilor Google e Iar POSIBILA

Huawei MATE 30 Pro are iar lansata o metoda prin care pot fi instalate aplicatiile si serviciile Google, iata cum poate face orice utilizator asta acum.

Huawei MATE 30 Pro a fost lansat de catre compania chinezeasca Huawei fara aplicatii si servicii de la compania Google deorece SUA a impus o serie de sanctiuni care le interzic celor din Mountain View sa licentieze telefonul. Asta inseamna ca Huawei nu poate integra Android cu serviciile si aplicatiile Google in vreun telefon, iar de aceea Huawei MATE 30 Pro a fost lansat doar in China si Malaezia, dar fara nimic de la compania americana.

Huawei MATE 30 Pro a avut initial lansata o metoda de a instala aplicatii si servicii de la Google multumita unei aplicatii numite LZPlay, aceasta parand sa fi fost deszvoltata de catre Huawei cu ajutorul unor terti. Cand s-a descoperit cum anume permite aceasta aplicatie instalarea aplicatiilor si serviciilor Google, ea a disparut, pentru ca incalca obligatiile dintre americani si chinezi, astfel ca Huawei MATE 30 Pro a ramas fara vreo posibilitate de a instala tot ce ofera Google.

Pentru Huawei MATE 30 Pro Instalarea Aplicatiilor Google e Iar POSIBILA

Huawei MATE 30 Pro nu a avut de “suferit” prea mult, iar asta deoarece la scurt timp a aparut o alta metoda de a instala totul de la Google, dar asta aducea si foarte multe probleme de securitate. Pentru ca nici aceasta metoda nu era tocmai buna, multa lume a ignorat-o, astfel ca acum a mai aparut o alta care permite instalarea de aplicatii si servicii Google in Huawei MATE 30 Pro si mai sus o aveti demonstrata.

Huawei MATE 30 Pro ar putea avea aplicatiile si serviciile Google rulate intr-un fel de masina virtuala numita VMOS, dar desigur ca si aici e vorba de folosirea unui software creat in telefonul unui necunoscut. Totusi, metoda e ceva mai sigura decat cea care impune instalarea unui backup pentru Huawei MATE 30 Pro care vine de la un ncunoscut, iar asta deoarece totul e facut intr-o masian virtuala, nu direct in telefon.

Huawei MATE 30 Pro va avea diverse metode de acest gen disponibile atat timp cat Google inca va mai refuza sa licentieze aplicatiile si serviciile sale pentru Android 10, si toate vor pune utilizatorii in pericol.