MacBook Pro 16 inch Prezentat de Apple intr-o Prima Imagine

0

MacBook Pro 16 inch imagine apple

MacBook Pro 16 inch este urmatorul laptop important pe care compania Apple vrea sa-l lanseze pentru clientii din intreaga lume, iar astazi avem ocazia de a-l vedea intr-un final. Imaginea de mai jos a fost preluata din cea mai recenta versiune beta a macOS Catalina 10.15.1, si se pare ca prezinta MacBook Pro 16 inch.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

MacBook Pro 16 inch a fost anuntat inca de acum cateva luni bune pentru lansare, insa pana acum n-am avut nimic, iar de ieri avem aceasta poza. MacBook Pro 16 inch are imaginea listata cu aceasta denumire de catre Apple, iar in comparatie cu modelul actual pare sa aiba margini usor mai subtiri pentru ecran.

MacBook Pro 16 inch imagine macos

Desigur ca MacBook Pro 16 inch are si un ecran cu 1 inch mai mare decat cel folosit in actualele laptop-uri din aceasta categorie, dar design-ul general ramane neschimbat. Totusi, din moment ce Apple are deja o imagine cu denumirea MacBook Pro 16 inch in macOS Catalina 10.15.1, e clar ca lansarea se apropie.

MacBook Pro 16 inch imagine comparatie

MacBook Pro 16 inch ar putea fi lansat impreuna cu AirPods Pro de catre cei de la Apple, si e posibil ca o conferinta noua sa fie organizata de Apple, sau nu.