Huawei Pregateste o LOVITURA URIASA pentru Trump, CUM il ATACA

Huawei pregateste o lovitura uriasa pentru Donald Trump, iata cum a decis compania chinezeasca sa il atace pe presedintele american in acest moment.

huawei lovitura uriasa trump

Huawei pregateste o lovitura uriasa pentru Donald Trump dupa aproape 2 ani in care a tot suportat diversele atacuri pe care presedintele SUA le-a initiat impotriva sa, inclusiv prin intermediul unor tari partenere. Huawei este in discutii de ceva vreme cu unele companii de telecomunicatii din SUA pentru a le licentia tehnologiile pe care le foloseste pentru dezvoltarea de echipamente de telecomunicatii 5G, adica exact ceea ce fondatorul chinez a propus deja.

Huawei a spus ca este dispusa sa-si ofere tehnologiile fie in baza unor licente anuale, fie in baza unei vanzari directe, si se pare ca exact acest lucru se discuta in momentul de fata, sfidand toate dorintele lui Trump. Huawei a facut o propunere acum cateva saptamani pentru companiile americane, dorind sa le licentieze tehnologiile sale pentru a crea concurenta mai mare pe piata echipamentelor 5G, dar si pentru a scapa de presiunile lui Donald Trump.

Huawei Pregateste o LOVITURA URIASA pentru Trump, CUM il ATACA

Huawei a fost acuzata de catre Donald Trump ca a monopolizat piata echipamentelor de telecomunicatii 5G, ia chinezii vor acum sa echilibreze lucrurile pentru a scapa de toate atacurile presedintelui SUA. Daca Huawei ar licentia tehnologii catre companiile americane, acestea ar putea produce echipamente care sa concureze cu cele ale chinezilor, ei n-ar mai avea o parte atat de mare din piata, iar, teoretic, Trump n-ar mai fi atat de suparat.

“Huawei se află în discuții în fază inițială cu unele companii din domeniul telecomunicațiilor din SUA despre licențarea tehnologiei sale de rețea 5G. Vincent Pang, vicepreședinte senior și director de consiliu al companiei a declarat că unele firme și-au exprimat interesul atât pentru o afacere pe termen lung, fie pentru un transfer unic, refuzând să numească sau să cuantifice companiile.”

Huawei nu vrea sa le ofere direct produsele companiilor, ci baza tehnologiilor pentru echipamente 5G, deci companiile americane ar folosi software propriu, care n-ar avea portite de acces pentru guvernul chinez. Asta ar trebui sa mai linisteasca razboiul lui Trump cu Huawei, dar desigur ca lucrurile sunt deocamdata departe de a ajunge la finalitatea pe care o doreste presedintele SUA, si s-ar putea sa fie vorba de negocieri foarte lungi.

Huawei a ajuns in punctul in care incearca orice pentru a scapa de problemele pe care le are cu Donald Trump, iar aceasta situatie ar putea duce la aparitia unor tehnologii mai sigure pentru toata lumea.