Samsung GALAXY S11 are Ecranul la care VISEZI pentru iPhone 12

Samsung GALAXY S11 urmeaza sa fie lansat cu ecranul la care visezi pentru telefoanele din seria iPhone 12, iata ce se pregateste sa ofere Samsung.

Samsung GALAXY S11 Ecranul VISEZI iPhone 12

Samsung GALAXY S11 este gandit de catre compania coreeana pentru a fi lansat cu un nou tip de ecran la care fanii iPhone doar viseaza pentru iPhone 12, ceea ce va crea destula invidie in randul multor persoane. Dupa un an de zile in care a oferit ecrane cu rata de refresh de 90 Hz pentru alte companii, se pare ca in 2020 cei de la Samsung vor integra in Samsung GALAXY S11 ceva identic, poate chiar mai bun, in final.

Samsung GALAXY S11 are anuntata implementarea unui ecran cu rata de refresh de 90 Hz, sau 120 Hz, adica un upgrade extrem de mare in comparatie cu ceea ce ofera Samsung GALAXY S10, sau iPhone 11. Cresterea ratei de refresh pentru ecranul Samsung GALAXY S11 va creste foarte mult fluiditatea interfetei sistemului de operare Android la un nivel care aduce experienta de folosire la acelasi nivel cu cea a iOS.

Samsung GALAXY S11 are Ecranul la care VISEZI pentru iPhone 12

Samsung GALAXY S11 va avea, exact precum celelalte telefoane Androic cu rata de refresh de 90 Hz, si optiunea de a o modifica, astfel incat autonomia bateriei sa nu fie substantial afectata. Dupa cum prea bine stiti deja, rata de refresh mai mare pentru ecran afecteaza foarte mult autonomia bateriei telefoanelor, deci Samsung GALAXY S11 ar trebui sa aiba si o baterie de capacitate mai mare pentru a face fata modificarii.

Samsung GALAXY S11 cu aceasta functie ar avea una vantaj urias fata de iPhone 12, care desigur ca ar beneficia din plin de o rata de refresh de mcar 90 Hz, chiar daca interfata iOS este destul de fluida acum. Desi poate parea greu de crezut, dar diferentele dintre rata de refresh de 60 Hz si cea de 90 Hz sunt notabile, in special in cazul jocurilor, deci fie ca vorbim despre clientii care vor cumpara Samsung GALAXY S11, sau iPhone 12(daca va avea), schimbarile vor fi sesizate.

Samsung GALAXY S11 va fi lansat cu mult inaintea iPhone 12, deci daca vom avea un ecran cu rata de refresh de 90 Hz in acest ecran, vom avea ceva similar si in Samsung GALAXY Note 11.