NASA AVERTIZEAZA In Legatura cu un Nou ASTEROID foarte MARE

NASA avertizeaza in legatura cu un nou asteroid foarte mare care se indreapta spre Pamant in momentul de fata, iata ce dimensiune are, si cand va ajunge aici.

NASA AVERTIZEAZA ASTEROID

NASA a emis astazi o noua avertizare importanta pentru un asteroid de dimensiune foarte mare care se indreapta cu viteza surprinzator de mare spre Pamant, iar asta i-a fortat pe americani sa ne alerteze. Conform masuratorilor facute de catre NASA, acest asteroid are un diametru de 650 de metri, si se indreapta cu o viteza de peste 40.000 KM/h spre Pamant, insa din fericire va trece la o distanta destul de mare de planeta noastra, pe 3 noiembrie.

NASA a aplicat denumirea 2015 JD1 pentru asteroid, el fiind descoperit in anul 2015, si fiind inclus in clasa Apollo din cauza dimensiunii foarte mari, in cazul in care ar intra in atmosfera putand produce pagube uriase. NASA sustine ca in momentul de fata, traiectoria calculata in cazul acestui asteroid da de inteles ca el va trece la o distanta de Pamant echivalenta cu 12.9 distante dintre planeta noastra si Luna, ceea ce este foarte mult.

NASA AVERTIZEAZA In Legatura cu un Nou ASTEROID foarte MARE

NASA este obligata sa emita avertizari pentru orice fel de asteroid care are un diamentru de peste 35 de metri, iar asta deoarece in asemenea cazuri exista posibilitatea ca el sa loveasca suprafata Pamantului, daca intra in atmosfera. In cazul unui asteroid cu diametru de 450 de metri, impactul cu Pamantul ar putea omora milioane de oameni, daca asta s-ar intampla langa un oras, iar NASA e obligata sa atentioneze toata lumea cu foarte mult timp inainte.

NASA a emis si zilele trecute o serie de avertizari pentru asteroizi care se indreapta cu viteza foarte mare spre Pamant, dar nu se vor ciocni cu planeta noastra, ceea ce e o veste grozava pentru toata lumea. Pe de alta parte, NASA a afirmat ca exista asteroizi care se indreapta spre Pamant, si care au traiectorii care se intersecteaza cu cea a planetei noastre, dar impactul este deocamdata destul de departe de a avea loc.

NASA va face in continuare avertizari pentru toata lumea, deci trebuie sa fim foarte atenti la ceea ce ne spun americanii cu privire la rocile care se deplaseasza prin spatiul cosmic.