iPhone 12 are Testat un Nou Face ID si Schimbari pentru Design

iPhone 12 are testat un nou Face ID de catre compania Apple, insa si alte schimbari importante pentru design-ul general pregatit de catre americani.

iPhone 12 Testat Face ID Schimbari Design

iPhone 12 este testat de catre compania Apple cu un nou tip de Face ID, dar si cu schimbari interesante de desgin, care ar urma sa il faca mult mai atragator pentru clientii din lumea intreaga. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca pentru iPhone 12 sunt testate prototipuri de telefoane care au noi senzori de dimensiuni mai mici decat cei folositi in modelele aflate in momentul de fata in vanzare.

iPhone 12 ar putea avea un decupaj de dimensiune mai mica decat cea pe care o are decupajul din actualele modele, daca acesti senzori vor fi folositi de catre cei de la Apple, asa cum au spus si alte zvonuri anterioare. Cu cat ar urma sa se reduca dimensiunea decupajului din telefoanele din seria iPhone 12 nu se stie deocamdata, insa e foarte posibil sa vorbim despre o diferenta foarte mica.

iPhone 12 are Testat un Nou Face ID si Schimbari pentru Design

iPhone 12 senzori camere

iPhone 12 ar avea deasemenea testat si un nou design pentru antenele care brazdeaza carcasa, acestea fiind ceva mai late cu 1mm fata de cele actuale, si totul pentru a oferi functionalitatea 5G pe care o asteapta toata lumea. Interesant este ca Apple n-ar mai dori sa foloseasca plastic pentru aceste antene in iPhone 12, ci ar dori sa treaca la sticla, ceramica, sau safir, ceea ce ar putea aduce si cresteri ale costurilor de fabricatie.

iPhone 12 are anuntat acum si schimbare extraordinar de radicala, care mai mult ca sigur nu se va intampla, dar totusi, se sugereaza faptul ca s-ar renunta la portul Lightning pentru telefoane. Nu ar urma sa vedem un port USB-C in iPhone 12, ci de fapt compania Apple ar urma sa impuna folosirea tehnologiei wireless de incarcare, iar in rest iCloud pentru backup-uri, dar e improbabil ca acest lucru sa se intample.

iPhone 12 va fi lansat cu siguranta anul viitor pentru clientii din lumea intreaga, iar cate dintre aceste schimbari vor fi intr-adevar implementate este foarte greu de spus inca de pe acum.