Windows 10 are ZIUA LANSARII November 2019 Update Anuntata

Windows 10 are ziua lansarii November 2019 Update anuntata pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata cand vei putea instala noul update in calculatorul tau.

Windows 10 ZIUA November 2019 Update

Windows 10 are de multe luni in pregatire lansarea November 2019 Update, iar destul de multi utilizatori ai sistemului de operare asteapta cu foarte mare interes disponibilitatea acestei actualizari care ar trebui sa vina cu destule schimbari. Ei bine, daca pana acum nu s-au stiut prea multe in legatura in ce zi ar trebui sa fie lansat November 2019 Update pentru Windows 10, ei bine iata ca 12 noiembrie ar trebui sa fie ziua lansarii oficiale.

Windows 10 pare sa aiba November 2019 Update lansat deja in versiunea “finala” catre cei care testeaza versiunile beta ale sistemului de operare, iar dupa ce ei vor confirma ca totul e in regula, va avea loc si lansarea pentru clientii din toata lumea. Cei care sunt inscrisi in programul MSDN pot descarca deja November 2019 Update pentru Windows 10 si pot sa il instaleze, dar cu mentiunea ca pot exista probleme extrem de mari cu folosirea sa.

Windows 10 are ZIUA LANSARII Nover 2019 Update Dezvaluita

Windows 10 are testata aceasta actualizare in forma “pre-finala” pentru ca e nevoie de verificarea acesteia astfel incat eventuale probleme serioase de functionare sa fie descoperite din timp inainte ca update-ul sa ajunga la clienti. De fiecare data cand se lanseaza actualizari de acest gen pentru Windows 10 ele sunt testate destul de serios, insa din pacate tot de fiecare data apar probleme foarte serioase, care frustreaza foarte multi clienti cu PC-uri.

Windows 10 nu va avea noutati extrem de importante lansate impreuna cu aceasta actualizare majora pentru sistemul de operare, si asta in conditiile in care destula lume se asteapta sa vada multe functii noi oferite. Vor exista rezolvari pentru problemele existente ale Windows 10, vor exista imbunatatiri pentru functionalitatea generala, si imbunatatiri pentru performante, dar separat de asta, nu exista functii la fel de mari precum in actualizarile anterioare.

Windows 10 va avea November 2019 Update lansat pe 12 noiembrie de catre cei de la Microsoft, iar in acea zi ar trebui sa poata fi instalat undeva spre seara.