Samsung GALAXY S10 Incepe sa fie INTERZIS de catre Banci

Samsung GALAXY S10 incepe sa fie interzis de catre banci din cauza unei probleme foarte serioase care a fost recunoscuta in mod oficial si de catre Samsung

Samsung GALAXY S10 INTERZIS Banci

Samsung GALAXY S10 incepe sa aiba o soarta aproape la fel de umilitoare precum ce a Samsung GALAXY Note 7, care a fost interzis de liniile aeriene pentru ca exploda, desi acum vorbim despre ceva mai putin grav. Mai exact, unele banci au inceput sa interzica folosirea aplicatiilor bancare cu Samsung GALAXY S10 deoarece telefonul poate fi deblocat de catre persoane necunoscute folosind cititorul de amprente, daca anumite folii il acopera.

Samsung GALAXY S10 este vazut de catre banci ca un pericol pentru clienti, care pot avea banii furati de catre persoane necunoscute ce le-ar putea folosi telefoanele atunci cand acestea sunt lasate nesupravegheate. In Marea Britanie exista deja doua banci care au decis sa interzica folosirea aplicatiilor proprii cu Samsung GALAXY S10, eliminand aplicatiile din Google Play Store din cauza riscului pentru securitatea clientilor lor.

Samsung GALAXY S10 Incepe sa fie INTERZIS de catre Banci

Samsung GALAXY S10 INTERZIS Banci problema

Samsung GALAXY S10 este vizat de catre banci dupa ce Samsung a recunoscut in mod oficial ca telefoanele lor pot fi deblocate de persoane necunoscute daca pe ecrane sunt aplicate folii terte de catre utilizatori. Cei de la Samsung au si afirmat ca vor rezolva aceasta problema a Samsung GALAXY S10 in cursul acestei saptamani, insa pana in momentul de fata n-au lansat vreo actualizare care sa ofere din nou siguranta pentru utilizatori.

Samsung GALAXY S10 este un telefon foarte bun, iar daca pe ecran nu sunt aplicate folii, atunci in mod teoretic n-ar trebui sa fie posibila deblocarea decat cu amprenta titularului telefonului, care e si inregistrata in Android. Separat de aceasta situatie, oricine are o folie terta aplicata pe ecran trebuie sa fie foarte constient de faptul ca al sau Samsung GALAXY S10 poate fi deblocat fara probleme de orice necunoscut care il are in mana.

Samsung GALAXY S10 este in momentul de fata singurul model de telefon care are cititor de amprenta integrat in ecran care poate fi deblocat intr-un asemenea mod de catre persoane necunoscute, deci situatia in sine e inedita.