Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone, ANUNT ULUITOR pentru TOTI Romanii

Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone, au clientii vizati de un anunt grozav si complet neasteptat astazi, iata ce veste uluitoare a venit pentru toti.

Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone 5G pnl

Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone sunt vizate de un anunt uluitor venit cu putin timp in urma si care vizeaza toti romanii, iar asta pentru ca mesajul este unul de care trebuie sa stie toata lumea chiar acum. Mai exact, progrmaul de guvernare al noului guvern pe care PNL se pregateste sa-l duca in Parlamentul Romaniei pentru votul de investire are printre obiective si lansarea licitatiei pentru frecventele 5G pentru Digi Mobil, si nu numai.

Digi Mobil are o retea 5G, insa ca restul operatorilor, asteapta si licitatia pentru frecventele 5G care urmeaza sa permita implementarea in conditii mult mai bune a echipamentelor care sunt furnizate de catre diverse companii. Avand in vedere ca zilele trecute ANCOM spunea ca nu se stie daca licitatia pentru retelele 5G poate fi organizata anul acesta, anuntul de astazi de la PNL este unul grozav pentru Digi Mobil, restul operatorilor, si toti clientii.

Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone, ANUNT ULUITOR pentru TOTI Romanii

Digi Mobil, la fel ca restul companiilor, este perfect pregatit pentru a participa la licitatia pe care toti o asteapta, insa problema este ca deocamdata nu se stie cand anume ar putea avea ea loc. Guvernul pe care PNL l-a pregatit are sanse mici de a primi votul de investire al Parlamentului Romaniei, astfel ca in ciuda intentiilor sale bune, e posibil ca Digi Mobil, plus tot mediul telecom, sa aiba mult de asteptat pana planurile vor fi puse in aplicare.

“Îmbunătățirea performanței companiilor de stat prin aplicarea prevederilor Legii 111/2016 privind guvernanța corporativă, listarea pe piața de capital a unui pachet de acțiuni la companiile unde statul este acționar (Hidroelectrica, Aeroporturi București), concentrarea investițiilor pentru realizarea proiectelor de infrastructură energetică (BRUA, gazoductul Iași – Ungheni – Chișinău) și sprijinirea dezvoltării 5G a sectorului de telecomunicații.”

Digi Mobil, la fel ca Vodafone, nu a tinut cont de contextul politic din Romania si a lansat reteaua 5G cu mult inainte de a se face vreun anunt privind stabilirea contextului procedural pentru licentierea frecventelor 5G. Daca ar fi asteptat, atunci cu siguranta ar fi intarziat cu macar 1 an lansarea propriei retele 5G, Digi Mobil avand acum un avantaj in fata celor de la Orange, sau Telekom, care nu au nimic lansat pentru clienti.

Digi Mobil, Telekom, Orange, Vodafone ar fi trebuit sa aiba pana pe 31 octombrie stabilite toate procedurile in baza carora va fi organizata licitatia pentru frecventele 5G, dar e imposibil ca asta sa se intample fara noul guvern.