Google Chrome: Functie INCREDIBILA, va fi COMBINAT cu Firefox, Safari

Google Chrome are o functie incredibila pregatita de catre compania Google, el urmand a fi combinat cu alte browsere pentru a oferi ceva ce nu credeai posibil.

Google Chrome transfer tab browser

Google Chrome are in dezvoltare o functie absolut incredibila de la compania Google, ea urmand a le permite utilizatorilor din lumea intreaga sa poata transfera tab-urile cu pagini deschise dintr-un browser in altul. Da, ati citit bine, daca aveti Google Chrome si Safari/Firefox, etc, deschise in acelasi timp, atunci veti putea trage un tab cu un pagina web intre cele doua browsere, pentru a o de schide si in altul, ceva ce nimeni nu a crezut posibil.

Google Chrome are aceasta functie dezvoltata in secret deocamdata, inginerii companiei americane testand-o intr-o versiune rudimentara, in build-urile Canary ale browserului, deci nu e oferita nici macar in versiune beta. In ciuda acestui lucru, se pare ca in anumite situatii e posibila mutarea tab-urilor din Google Chrome in Safari, si nu numai, insa functionalitatea nu va fi limitata doar la macOS, ci va fi oferita inclusiv in Windows, sau alte sisteme de operare.

Google Chrome: Functie INCREDIBILA, va fi COMBINAT cu Firefox, Safari

Google Chrome este cel mai folosit browser pentru dispozitive mobile, sau calculatoare, iar implementarea acestei functii pare destul de ciudata, avand in vedere ca probabil putina lume a cerut-o pana acum. In ciuda acestui lucru, iata totusi ca inginerii care lucreaza la Google Chrome se gandesc sa ofere functii care n-au mai fost implementate pana in momentul de fata in vreun browser, si probabil ca va exista lume care sa aprecieze asta.

“Google Chrome is preparing a feature that will allow users to drag and drop tabs to and from any other browser that supports tabs. Allows tabs to be dragged between any browsers that support tabs, including apps – Mac, Windows, Linux, Chrome OS. URL: chrome://flags/#mix-browser-type-tabs”

Google Chrome nu lucreaza de foarte mult timp la aceasta implementare, si cu siguranta va fi nevoie de mai multa munca pentru a fi implementata compatibilitatea intre acest browser si alte browsere pentru PC-uri. Asta inseamna ca Google Chrome nu va permite prea curand transferul de tab-uri intre browsere pentru utilizatori, dar cu siguranta ca in momentul in care functia va fi pregatita pentru lansare, ea va si functiona asa cum trebuie.

Google Chrome are mai multe noutati importante pregatite pentru utilizatori, dar aceasta este una dintre cele mai interesante care exista in momentul de fata in pregatire.