iPhone 12: Cea mai MARE si BUNA Schimbare pentru Design

iPhone 12 va avea in 2020 implementata cea mai mare si mai buna schimbare pentru design, iata ce pregateste compania Apple pentru clientii din toata lumea.

iPhone 12 schimbare design

iPhone 12 urmeaza sa aiba o serie de modificari facute de catre compania Apple inainte de a fi lansat anul viitor pentru clientii din lumea intreaga, iar una dintre ele indeplineste cererile multor fani. Mai exact, iPhone 12 urmeaza sa aiba fie un decupaj de dimensiunimult mai mici decat cele actuale, fie ar urma sa ramana complet fara decupajul care face design-ul panoului frontal atat de urat in comparatie cu cel al altor telefoane.

iPhone 12 are testate in momentul de fata de catre compania Apple mai multe prototipuri care au decupajul complet eliminat, sau mult redus, americanii incercand sa gaseasca solutia potrivita petnru anul 2020. Este perfect normal ca Apple sa faca teste de acest gen inainte de a lansa noi modele de telefoane, iar in cazul iPhone 12 este o presiune cu atat mai mare din partea clientilor care nu sunt multumiti de felul in care arata camera telefoanelor.

iPhone 12: Cea mai MARE si BUNA Schimbare pentru Design

iPhone 12 nu va ramane fara Face ID, insa cei de la Apple ar dori sa implementeze si un Touch ID care sa faciliteze deblocarea mult mai usoara a telefoanelor folosind inclusiv amprenta. Acest Touch ID ar urma sa fie integrat sub ecranul telefoanelor din seria iPhone 12 pentru ca butoanele fizice de sub ecrane au disparut, si nu vor mai reveni vreodata pentru cei care folosesc produsele celor din Cupertino, deci nu trebuie sa va ganditi la asta.

iPhone 12 va veni deasemenea cu 5G, o camera cvadrupla, un al patrulea senzor de imagine ToF urmand a fi integrat undeva intre ceilalti trei care mai exista si in actualele modele din seria iPhone 11. Este de asteptat ca iPhone 12 sa aiba deasemenea un nou chip Apple A14, care va creste si mai mult performantele telefoanelor in comparatie cu cele actuale, iar totul in conditiile in care asteptarile sunt foarte mari pentru seria de anul viitor.

iPhone 12 va fi lansat de catre cei de la Apple in toamna anului 2010, deci pana atunci vom afla cu siguranta toate surprizele pe care le-au ascuns cei din Cupertino pentru noi.