ING: Apple Pay ar putea fi folosit la RETRAGERILE de Bani la Bancomat

ING ar putea permite in curand retragerile de bani de la bancomatele din Romania folosind Apple Pay, iata ce anunt a facut banca pentru toti clientii sai.

ING Apple Pay RETRAGERI Bani Bancomat

ING pare sa pregateasca ceva foarte interesant pentru Romania, ceva ce Banca Transilvania a lansat pentru clientii sai, posibilitatea de a retrage banii de la bancomat folosind Apple Pay. Intr-o informare trimisa saptamana aceasta pentru clienti, ING a spus “În curând vei putea scoate bani de la ATM-urile ING fără card”, ceea ce ma face sa cred ca Apple Pay, si eventual ING Pay, vor permite retragerile de la bancomate fara card.

ING ofera Apple Pay in Romania din primavara, iar ING Pay exista de mai mult timp, astfel ca ideea de a permite retragerile de bani de la bancomate cu aceste servicii ar fi benefica pentru multi dintre clienti. I-am intrebat pe cei de la ING in legatura cu planul lor, nu mi-au raspuns, poate si pentru ca nu vor sa dezvaluie de pe acum planurile, dar poate ca aceasta e marea surpriza din anuntul facut in mesajul trimis catre clientii din Romania.

ING: Apple Pay ar putea fi folosit la RETRAGERILE de Bani la Bancomat

ING nu mentioneaza in email-l trimis clientilor si cam cand intentioneaza sa permita retragerile cu Apple Pay de la bancomate, daca despre asta este vorba, dar nici cand va oferi celelalte schimbari. Daca ING va permite intr-adevar retragerile cu Apple Pay de la bancomate, ar fi una dintre cele doua banci care le ofera intr-adevar clientilor tehnologii de ultima generatie, chiar si cand vine vorba despre administrarea banilor.

ING a fost in primul val al lansarii Apple Pay in Romania, dar cand a venit vorba despre extinderea serviciului nu a facut asta, Banca Transilvania permitand trimiterile de bani prin iMessage, plus retragerile de bani cu Apple Pay. ING poate totusi sa ajunga rapid din urma Banca Transilvania, si le-o poate lua inainte daca ar oferi inclusiv Apple Pay Cash in Romania, dar deocamdata n-a fost facut vreun anunt in acest sens.