Windows 10 are o Functie SPECIALA Pregatita pentru Calculatoare

Windows 10 are o noua functie speciala pregatita pentru calculatoarele utilizatorilor din intreaga lume, iata ce a decis intr-un final Microsoft sa lanseze.

windows 10 functie speciala calculatoare

Windows 10 are pregatita o noua functie speciala pentru calculatoarele din intreaga lume, compania Microsoft dorind sa le ofere clientilor sai ceea ce asteapta de foarte multa vreme, dar ce vor avea foarte curand intr-un final. Windows 10 urmeaza sa aiba lansata o noua functie care va permite afisarea numarului de FPS-uri din jocurile pe care le ruleaza utilizatorii pe calculatoare, totul urmand a fi oferit in mod nativ, fara a fi necesara instareaa vreunei aplicatii.

Windows 10 va avea aceasta functie integrata in Xbox Game bar, un sistem care a fost gandit pentru a ii ajuta pe gameri sa fie mult mai “conectati” la jocurile pe care le au instalate in calculatoarele pe care le folosesc zilnic. Se pare ca November 2019 Update va fi actualizarea care va aduce aceasta noua functionalitate pentru Windows 10 in Xbox Game Bar, iar daca nu apare automat, utilizatorii o vor putea instala manual prin intermediul Microsoft Store.

Windows 10 are o Functie SPECIALA Pregatita pentru Calculatoare

Windows 10 fpx xbox game bar

Windows 10 urmeaza sa aiba optiunea de activare pentru aceasta functie disponibila in cadrul sectiunii “Performance” din Xbox Game Bar, impreuna cu o serie de alte functii noi care vor fi vizibile pentru momentele in care ne jucam. Windows 10 va permite afisarea de informatii privind analizarea consumului de resurse ale procesorului, placii video, sau a cantitatii de memorie RAM, totul fiind afisat cu monitorizarea consumului in ultimele 60 de secunde.

“We heard you loud and clear, the Performance overlay needed a framerate counter. With the October 2019 Game Bar update, we’re introducing the highly requested frames per second (FPS) counter to the Performance overlay on Xbox Game Bar.”

Windows 10 a necesitat pana acum instalarea unor aplicatii precum FRAPS pentru a afisa si numarul de FPS-uri pe care utilizatorii il inregistreaza in jocurile pe care le ruleaza pe calculatoare, dar totul devine mult mai simplu. Windows 10 nu va aduce doar atat, deoarece Xbox Game Bar va permite deasemenea monitorizarea tuturor achievment-urilor obtinute in cadrul platformei, astfel ca va exista un sistem integrat in care toate noutatile vor fi vizibile.

Windows 10 urmeaza sa aiba November 2019 Update lansat de catre cei de la Microsoft in data de 12 noiembrie, conform celor mai recente zvonuri, dar ramane de vazut daca asta se va intampla atunci, sau nu.