iOS 13.1.3 aduce DOUA Noi PROBLEME foarte MARI pentru iPhone

iOS 13.1.3 aduce doua noi probleme foarte mari pentru telefoanele iPhone, compania Apple fiind asaltata de plangeri necontenite ale clientilor nemultumiti.

iOS 13.1.3 doua noi probleme iphone

iOS 13.1.3 aduce doua noi foarte mari probleme pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar asta pentru ca in Cupertino mai nimeni nu se concetreaza pe a le rezolva pe cele existente, iar asta afecteaza multi clienti. Dupa lansarea iOS 13.1.3 tot mai multi utilizatori de telefoane iPhone din lumea intreaga au inceput sa se planga din cauza faptului ca atat incarcarea normala, cat si cea wireless, inceteaza sa mai funcitoneze pentru ei.

iOS 13.1.3 are problemele cele mai mari cu sistemul de incarcare wireless, care genereaza cele mai multe plangeri din partea utilizatorilor, care au raportat problemele in numar foarte mare catre cei de la Apple. Conform oamenilor care au telefoane iPhone cu incarcare wireless, dupa instalarea iOS 13.1.3, aceasta inceta sa mai functioneze in mod subit, iar asta desi incarcatoarele fara fir puteau fi folosite fara probleme cu alte telefoane.

iOS 13.1.3 aduce DOUA Noi PROBLEME foarte MARI pentru iPhone

iOS 13.1.3 poate avea temporar rezolvata problema cu incarcarea wireless prin simpla repornire a telefoanelor iPhone, insa aceasta nu este o solutie pentru toata lumea, si nu rezolva permanent acest bug foarte enervant. Apple nu are deocamdata vreo explicatie pentru existenta acestor probleme din iOS 13.1.3, si desigur ca nu are solutii pentru clienti, acestia trebuind sa astepte lansarea iOS 13.2 pentru a spera ca lucrurile vor reveni la normal pentru ei.

iOS 13.1.3 are deasemenea probleme cu incarcarea standard prin fir, insa in aceasta situatie exista mai putine plangeri din partea utilizatorilor, aceasta problema fiind cu mult mai grava decat cea pentru incarcarea wireless. Desigur ca nici aceasta problema n-ar trebui sa existe pentru iOS 13.1.3, insa cu atatea si atatea probleme pentru sistemul de operare al companiei Apple, nimeni n-ar trebui sa mai fie mirat cand apare cate ceva de acest gen.

iOS 13.1.3 va fi inlocuit de iOS 13.2 cel mai probabil saptamana viitoare, astfel ca toti cei care au probleme de acest gen ar trebui sa le aiba rezolvate foarte curand, deci mai trebuie putina rabdare.

20 COMENTARII

  1. Din pacate este o problema si pe XS. Il bag la incarcat si daca mai pui mana pe el peste 10 minute se aude sunetul de conectare incarcator si apare ca incarca…ciudat

  2. Pe x nici o problema,am facut fiecare update iar tel,bateria etc excepțional,de unde va luati frate telefoanele cei care aveti probleme?

  3. Lasa Ma vere cu site uri de specialitate! Are fix 4gb !!! Lasa mi link sau video pe youtube cu 6gb real real si citeste si comentariile.!!! Nu conspiratii!!!!!

  4. ios 13 este cel mai mare gunoi posibil. ios facut la misto de creetini… mi-a ruinat telefonul si este aproape inutilozabil. pierd costant deci de apeluri pe zi iat bateria ste la jumatate…GG Apple si larevedere.mai cumpara pl-mea iphone sa moara de nervi cu el in buzunar. mai bun e nokia 3310 de la munca fata de el. macar pe ala pot sa vb la telefon cand am apeluri, pe asta canci…RIP

  5. Asa zice un coleg de al nostru Silviu Branescu. Ca are 2 gb ram dedicati pentru camere separat de cei 4Gb dar sunt feriti se ochii fanilor.

  6. Nu am auzit pe nimeni sa scrie despre 14gb ram..ai un articol despre asta te rog?
    Este prima data cand un produs dedica 2 gb ram pt camere pentru deep fusion ceea ce doar pixel mai are. Note nu are dedicat/separat ram..pur si simplu fol din cei 12 ram ca sunt si destui..logica asta