Windows 10: ADEVARATUL MOTIV pentru Toate PROBLEMELE Recente

Windows 10 are dezvaluit adevaratul motiv pentru care exista atat de multe probleme cu actualizarile lansate de catre compania Microsoft pentru clienti.

Windows 10 MOTIV PROBLEMELE Recente

Windows 10 are extrem de multe probleme cu cele mai recente actualizari mari si mici, iar un fost inginer al companiei Microsoft vine si cu o explicatie privind adevaratele motive care aduc atata frustrare pentru toti clientii. Conform acestuia, Microsoft inca are numiti in pozitii cheie pentru dezvoltarea Windows 10 oameni care au facut cariera sub conducerea lui Bill Gates, sau Steve Ballmer, dar care au esuat intotdeauna in ceea ce au facut pentru companie.

Windows 10 nu mai este un punct central de atentie pentru Microsoft, iar noul CEO Satya Nadella a spus asta foarte clar in cateva randuri, insa felul in care a gandit echipa ce dezvolta sistemul de operare oricum sugera serios asta. El nu a numit oameni noi la conducerea echipelor ce lucreaza pentru Windows 10, ci doar i-a mutat pe fostii oameni din echipa Windows Phone in cea pentru actualul sistem de operare, continuand cultura mediocritatii la Microsoft.

Windows 10: ADEVARATUL MOTIV pentru Toate PROBLEMELE Recente

Windows 10 nu are probleme mari doar cu actualizarile majore lansate de catre Microsoft de doua ori pe an, ci si cu patch-urile lansate aproape saptamanal pentru calculatoare, iar situatia a devenit una penibila. Fostul inginer al Microsoft vorbeste despre angajati care in cadrul Microsoft par sa fie ca bugetarii nostri, adica sunt “lipiti” de scaune si functii, fara a fi dati afara desi nu au performante, iar Windows 10 sufera din aceasta cauza.

“Microsoft înțelege clar că are o problemă. Dacă nu s-ar întâmpla, nu ar fi luptat o astfel de luptă publică pentru a se reinventa. Mesajul meu este simplu: nu puteți lăsa în urmă o cultură învechită în timp ce continuați să-i venerați icoanele. “Este demn de remarcat faptul că transformarea culturală nu s-a întâmplat în locuri, cum ar fi Windows, unde Nadella a rearanjat pur și simplu “scaunele” managerilor.”

Windows 10 avea probleme inainte ca Satya Nadella sa preia conducerea companiei Microsoft, iar venirea sa nu a schimbat absolut nimic in ceea ce priveste aceasta situatie pentru ca el nici nu pare sa-si fi dorit sa schimbe ceva. Asta desigur ca ii afecteaza in principal pe clientii care folosesc Windows 10, si in subsidiar compania, care are parte de foarte multa publicitate negativa din cauza tuturor problemelor care continua sa apara.

Windows 10 nu va fi reparat prea curand, iar asta doarece Microsoft se concentreaza pe serviciile de tip cloud, pe care le considera a fi viitorul sau, deci penibilul continua.