Vanzarea Telekom la Orange: CE se va INTAMPLA cu Clientii ?

Orange va cumpara de la Telekom si 4.6 milioane de clienti, un numar extrem de mare, iata si ce se va intampla cu toti cei care le folosesc acum serviciile.

Orange clienti vanzare telekom

Orange va cumpara de la Telekom divizia de servicii fixe impreuna cu 4.6 milioane de clienti, un numar extrem de mare, care ii va duce numarul total de clienti la 15 milioane, o cifra uimitoare pentru Romania. Totusi, cei de la Orange vor avea o serioasa problema in fata cu administrarea a inca 4.6 milioane de clienti pe care-i vor prelua cu Telekom, astfel ca pentru inceput e improbabil ca ei sa fie transferati in infrastructura actuala.

Orange va incerca, cel mai probabil, sa administreze in continuare toti clientii diviziei fixe a Telekom in infrastructura pe care operatorul detinut de germani o are in tara noastra in momentul de fata. In aceasta idee, chiar daca Orange va finaliza cumpararea diviziei fixe a Telekom in perioada imediat urmatoare, clientii nu ar trebui sa resimta vreo schimbare pentru serviciile pe care le au, deci in mod teoretic totul ar trebui sa ramana la fel, pentru o perioada de timp.

Vanzarea Telekom la Orange: CE se va INTAMPLA cu Clientii ?

Orange are deja oferte care includ folosirea infrastructurii fixe a celor de la Telekom, atat pe partea de internet, cat si pe partea de televiziune, deci din acest punct de vedere lucrurile vor fi foarte simple pentru ei. Clientii actuali vor fi trecuti cu siguranta pe sistemele celor de la Orange la un moment dat, insa acest proces va avea cel mai probabil nevoie de o perioada lunga de timp pentru efectuare, cu o durata de cel putin un an de zile.

Orange nici nu prea are de ce sa se grabeasca sa integreze sistemele celor de la Telekom, impreuna cu toti clientii in ale sale, iar asta pentru ca va avea nevoie de o perioada pentru a analiza ceea ce se intampla acolo. E mai mult ca sigur ca Telekom nu prezinta 100% din situatia reala a diviziei sale fixe, pentru ca exista motive serioase din cauza carora vrea sa o vanda, astfel ca Orange ar putea avea parte de surprize.

Orange si Telekom vor sa finalizeze tranzactia cat se poate de repede, insa din pacate statul roman ingreuneaza situatia, iar Comisia Europeana ar putea fi deasemenea implicata.