SURPRIZA Facebook cu o Functie la care NU te-ai fi GANDIT

Facebook pregateste o surpriza majora cu o noua functie foarte importanta la care multa lume nu s-a gandit, dar care s-ar putea dovedi a fi foarte enervanta.

facebook postari muzica

Facebook este una dintre companiile care lucreaza in mod constant la noi functii importante pentru clientii din intreaga lume, iar una dintre surprizele pe care americanii le au in pregatire a fost dezvaluita. Mai exact, analizand una dintre versiunile beta ale aplicatiei Facebook oferita pentru testare in momentul de fata, cineva a descoperit faptul ca aplicatia retelei de socializare va permite in viitor publicarea de postari “muzicale”, desi inca nu e clar cum.

Facebook are inclusa printre optiunile pentru postari noi si una care include publicarea de muzica, insa nu e prea clar cum anume ar trebui sa adaugam aceasta muzica in cadrul postarilor pe care le facem. Meniul pentru adaugarea de postari permite introducerea de poze si clipuri video din telefoanele noastre, insa e greu de crezut ca Facebook va permite atasarea de melorii dincolo de alegerea lor dintr-o biblioteca proprie, sau cu acces in parteneriat.

SURPRIZA Facebook cu o Functie la care NU te-ai fi GANDIT

facebook postari muzica aplicatii

Facebook ar putea oferi functia la fel cum o face TikTok, adica utilizatorii sa aiba posibilitatea de a alege una dintre melodiile la care reteaua de socializare va avea acces ca parte a unui parteneriat cu o companie de streaming. N-ar fi exclus ca in momentul in care o persoana acceseaza o postare, acesta sa ruleze in fundal respectiva melodie, asa cum se intampla in TikTok, iar Facebook ar deveni si mai enervanta cu aceasta modificare.

Facebook cu postari care incep sa ruleze sunete automat, asa cum se intampla in cazul clipurilor video, e ceva ce poate parea imposibil, dar se pare ca in Menlo Park exista dorinta de a oferi asa ceva clientilor. Nu stiu cine ar fi cerut asa ceva pentru postarile de pe Facebook, insa TikTok s-a bucurat de foarte multa popularitate multumita functiei de a adauga muzica peste clipuri video, iar Instagram deja copiaza aceasta functionalitate.

Facebook are deocamdata aceasta noua functie doar in proces de testare, deci ramane de vazut cand, sau daca, ea va fi oferita in mod oficial pentru toti utilizatorii sai.