UIMITOR, Huawei face un Anunt care TREBUIE sa SPERIE Samsung

Huawei a facut un anunt uluitor prin fondatorul sau, iar asta ar trebui sa sperie compania Samsung, iata care este planul chinezilor pentru anul 2019.

Huawei Anunt SPERIE Samsung

Huawei a facut un anunt luna aceasta, prin vocea fondatorului Ren Zhengfei, care ar trebui sa sperie compania Samsung, deoarece ar urma sa o transforme in viitoarea “Nokia”, adica un gigand cazut de pe pozitia sa suprema. Huawei urmeaza sa vanda 270 de milioane de telefoane in 2019, conform presedintelui companiei, ren Zhengfei, si daca n-ar fi anuntat deja ca a vandut 200 de milioane de unitati poate ca ar fi fost greu de crezut ce spune.

Huawei a reusit, in mod surprinzator si contrar tuturor asteptarilor, sa isi depaseasca deja recordul de vanzari stabilit in cursul anului trecut, si se indreapta cu foarte mare viteza spre a domina Samsung. Cu 270 de milioane de telefoane vandute in 2019, cei de la Huawei se vor apropia de vanzarile Samsung la doar 50 – 60 de milioane de telefoane, o mare diferenta fata de peste 120 de milioane, cat a inregistrat anul trecut.

UIMITOR, Huawei face un Anunt care TREBUIE sa SPERIE Samsung

Huawei anuntase la inceputul anului acesta ca planul sau este de a depasi compania Samsung in ceea ce priveste vanzarile, iar daca sanctiunile din SUA nu ar fi fost impuse impotriva sa, sigur ar fi reusit. In ciuda acestor sanctiuni, cei de la Huawei se apropie totusl la doar “un pas” de ajunge din urma compania Samsung in ceea ce priveste vanzarile, si chiar daca nu o va face in 2019, in 2020 are toate sansele sa reuseasca.

“Fondatorul Huawei, Ren Zhengfei, a declarat într-un interviu acordat presei europene că livrarile de smartphone-uri Huawei în acest an vor ajunge la 270 de milioane de unități. Conform estimarilor Huawei, volumul mediu de vânzări lunar este de cel puțin 20 de milioane de unități, dar cele două luni de la sfârșitul anului sunt sezonul tradițional de vârf, iar volumul vanzarilor este peste medie. Prin urmare, obiectivul de 270 de milioane de unități este încă posibil.”

Huawei reuseste sa ajunga din urma Samsung in ceea ce priveste vanzarile multumita succesului pe care-l au produsele sale in China, o tara care pare sa-i cumpere telefoanele “cu ochii inchisi”. Desi vasta majoritate a telefoanelor pe care Huawei le vinde sun cele ieftine, low-end, acelasi lucru e valabil inclusiv in cazul celor de la Samsung, iar in 2020 am putea vedea o lovitura mare pentru coreeni si o schimbare majora in varful producatorilor de telefoane.

Huawei si-a stabilit obiectivul de a transforma Samsung in noua Nokia, iar dupa cum se prezinta lucrurile, are toate sansele sa si faca acest lucru.