iPhone 11 Pro vs o Camera DSLR de 7000$ si Rezultatul INCREDIBIL

iPhone 11 Pro este comparat in clipul video de mai sus cu o camera DSLR in valoare de 7000 de dolari, mai exact un Canon 1DX Mark II, iar rezultatul acestei diferentieri este surprinzator. Puteti vedea in clipul video de mai sus cat de apropiate sunt pozele in anumite locatii, iPhone 11 Pro descurcandu-se foarte bine.

iPhone 11 Pro se apropie atat de mult de acest aparat DSLR multumita algoritmilor celor de la Apple pentru modificarea pozelor facute de catre utilziatori. Vorbim despre o procesare foarte buna facuta de iOS pentru a compensa lipsurile senzorilor de imagine, iar asa iPhone 11 Pro se apropie atat de mult de o camera DSLR.

Vorbim despre o camera dedicata pentru fotografie care costa 7000 de dolari si un telefon mobil care costa 1000 de dolari, dar software-ul le apropie atat de mult. Am mai vazut in trecut comparatii facute intre telefoanele iPhone si camerele DSLR, iar aceasta este cea cu diferentele cele mai mici dintre dispozitive.

iPhone 11 Pro nu a fost deocamdata testat de catre cei de la DxOMark, insa ar trebui sa fie telefonul mobil care are cea mai buna camera, putand depasi si Huawei Mate 30 Pro. iPhone 11 Pro va avea si mai mult imbunatatita capacitatea de a face poze si clipuri video pe masura ce Apple va imbunatati Deep Fusion, astfel ca totul ar trebui sa mearga spre mai bine.