Problema GRAVA a Windows 10 REZOLVATA de catre Microsoft

Windows 10 are o problema foarte grava rezolvata de catre compania Microsoft pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata de ce ar trebui sa instalezi actualizarea KB4522355.

Windows 10 problema KB4522355 microsoft

Windows 10 are o problema foarte serioasa rezolvata de catre compania Microsoft dupa cateva saptamani de asteptare, astfel ca utilizatorii se pot bucura in final de functionalitatea pe care o asteptau. Mai exact, un nou patch cu numarul KB4522355 a fost lansat pentru Windows 10 de catre cei de la Microsoft, iar conform informatiilor oferite pentru el, se pare ca aduca rezolvari pentru foarte multe probleme, printre care si una a Start Menu.

Windows 10 are acest patch lansat inainte ca November 2019 Update sa fie pus in distributie publica de catre cei de la Microsoft, versiunea fiind oferita pentru instalare doar celor care sunt activi in programul beta de testare. Desi cei de la Microsoft n-au recunoscut in mod oficial faptul ca Windows 10 are o problema cu Start Menu din cauza actualizarilor anterioare, in lista de schimbari pentru KB4522355 este mentionata o rezolvare pentru aceasta problema.

Problema GRAVA a Windows 10 REZOLVATA de catre Microsoft

Windows 10 are rezolvate deasemenea si problemele din cauza carora Cortana nu putea fi folosita pentru a efectua cautari direct in interfata sa, foarte multa lume raportand aceasta situatie catre compania americana. Mai mult decat atat, actualizarea acesta pentru Windows 10 rezolva inclusiv problemele cu afisarea iconitelor in System Tray, dar si a Microsoft Edge, care refuza sa mai funcitoneze in anumite situatii cand se navigheaza pe internet.

Windows 10 ar trebui sa aiba deasemenea rezolvata problema din cauza careia unor utilizatori le era afisat un ecran negru la logarea in sistem, sau dupa instalarea unei actualizari care a fost pusa in distributie de Microsoft. Mai mult decat atat, actualizarea pentru Windows 10 ar trebui sa rezolve deasemenea si problemele privind conectarea la retele VPN, dar si cele care blocau in totalitate calculatorul cand se facea logarea in sistem de utilizator.

Windows 10 are actualizarea cu numarul KB4522355 oferita de catre compania Microsoft pentru toata lumea prin intermediul sistemului de actualizari din calculatoare, si ar fi bine sa o instalati.