AirPods Pro Urmeaza sa fie Dezvaluite Saptamana Aceasta de Apple

AirPods Pro dezvaluite apple

AirPods Pro urmeaza sa fie dezvaluite saptamana aceasta de catre compania Apple in cadrul unui eveniment ce ar trebui sa fie organizat in Cupertino de catre americani. Vorbim despre un eveniment la care compania Apple va invita presa, un grup retrans de jurnalisti urmand a vedea AirPods Pro inaintea lansarii.

AirPods Pro nu vor avea parte de o conferinta de prezentare, cei de la Apple urmand doar a le pune efectiv in vanzare in magazinul online, si cam atat. In aceasta idee, Apple se va baza pe jurnalisti pentru a prezenta AirPods Pro pentru lumea intreaga, si sincer nu era necesara o conferinta pentru un asemenea produs.

Apple urmeaza sa prezinte miercuri rezultatelele financiare pentru T3 2019, deci fie va prezenta AirPods Pro marti, fie o va face dupa conferinta audio de miercuri. E destul de improbabil ca Apple sa faca prezentarea miercuri, deci e foarte posibil ca maine sa vedem AirPods Pro pentru prima oara, si eventual sa le putem comanda.

AirPods Pro urmeaza sa vina cu un design nou de la compania Apple, dar si cu o serie de functii care nu se regasesc in modelele standard. Asta va aduce si o crestere de pret pentru AirPods Pro in comparatie cu modelele standard, ele urmand a costa aproximativ 270 de dolari cand vor fi lansate pentru clienti.