Clientii RCS & RDS Vizati de un Anunt SPECIAL, CE se SCHIMBA

RCS & RDS are clientii din Romania vizati de un anunt special in momentul de fata, iata ce se schimba, si de ce ar trebui sa stie chiar acum ce se intampla.

RCS & RDS digi net fiberlink reducere

RCS & RDS are un anunt special pentru toti clientii din Romania in momentul de fata, operatorul de telecomunicatii avand pentru ei ceva ce niciun alt operator de telecomunicatii nu ofera, din cate stiu eu. Mai exact, RCS & RDS are pentru clientii din Romania o oferta care va expira zilele acestea, ea permitandu-le romanilor sa beneficieze de patru luni de pret injumatatit pentru facturile Digi Net Fiberlink, daca incheie un contract pe 2 ani.

RCS & RDS are cel mai bun internet fix din Romania in momentul de fata, iar oferta este valabila pentru oricare dintre clientii care activeaza abonamente Digi Net Fiberlink 300/500/1000 pana in data de 31 octombrie. Oferta este valabila pe tot teritoriul Romaniei in care cei de la RCS & RDS au acoperire pentru serviciile Digi Net Fiberlink, astfel ca oricine se va putea bucura de promotie pentru a naviga pe internet la vitezele cele mai bune.

Clientii RCS & RDS Vizati de un Anunt SPECIAL, CE se SCHIMBA

RCS & RDS a lansat aceasta campanie de ceva vreme, insa ea se apropie de final acum, iar daca nu profitati de ea pana pe 31 octombrie, atunci riscati sa nu mai aveti ocazia de a profita de aceasta promotie neasteptat de buna. Cei de la RCS & RDS au preturi foarte bune la abonamentele pentru serviciile pe care le ofera in Romania, insa de ce sa nu aveti si reducere de 50% pentru 4 luni de factura daca tot doriti sa le folositi serviciile ?

RCS & RDS are acoperire pentru Digi Net Fiberlink in foarte multe zone din Romania in momentul de fata, astfel ca veti putea beneficia de oferta inclusiv daca va reinnoiti contractul cu operatorul de telecomunicatii. Campania nu li se adreseaza doar clientilor noi, ci si clientilor existenti ai RCS & RDS, deci oricine poate profita de 4 luni de internet la jumatate de pret daca alege sa-si faca un abonament nou pentru o perioada de 24 de luni.

RCS & RDS este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, cu peset 10 milioane de clienti atat in Romania, cat si in alte cateva mari tari din Europa.