AirPods Pro LANSATE de Apple, Iata PRETUL si Toate NOUTATILE

AirPods pro au fost lansate astazi de catre compania Apple, iata pretul si toate noutatile care vor fi disponibile pentru clientii din intreaga lume.

AirPods Pro au fost lansat in mod oficial astazi de catre compania Apple, dupa cateva saptamani in care au aparut o varietate de zvonuri cu privire la noua pereche de casti wireless ale americanilor. AirPods Pro au fost astazi prezentate pentru presa din China si SUA, iar la scurt timp Apple a dezvaluit inclusiv toate noutatile pe care castile le aduc pentru clienti, si vorbim despre multe schimbari in comparatie cu modelul anterior.

Design nou, mai discret

AirPods Pro design nou

AirPods Pro vin cu un design modificat, cei de la Apple schimband complet forma castilor wireless, si reducand lungimea acestora, facandu-le mai discrete cand sunt purtate. AirPods Pro au acum si membrane de silicon care fac fixarea mult mai buna in ureche, dar care asigura si o calitate mai buna a sunetului.

airpods pro silicon

AirPods Pro au si un nou sistem de ventilare a aerului care egalizeaza presiunea in ureche si reduce disconfortul in timpul folosiri, ele fiind rezistente la transpiratie si apa.

Nou sistem activ de anulare a zgomotelor ambientale

AirPods Pro au un sistema ctiv de anulare a zgomotelor ambientale, doua microfoane fiind implementate in noile casti pentru a imbunatati calitatea sunetelor. Apple foloseste un chip propriu si un sistem avansat de detectare a sunetelor de fundal pentru a imbunatati experienta de ascultare a muzicii.

AirPods Pro au un microfon care detecteaza sunetele din exterior, si unul care detecteaza ceea ce e in interiorul urechii, pentru a concentra totul pe sunetele emise de casti. AirPods Pro analizeaza de 200 de ori pe secunda zgomotele de fundal din jurul nostru pentru a oferi cea mai buna experienta posibila de a asculta muzica.

Autonomia bateriei

AirPods Pro au implementat de catre compania Apple si un nou chip H1 care are 10 nuclee pentru procesarea audio, iar asta reduce extrem de mult latenta pentru redarea muzicii in casti. Acest chip H1 permite anularea zgomotelor ambientale in timp real pentru AirPods Pro, dar in acelasi timp si folosirea Hey Siri fara probleme.

AirPods Pro ofera pana la 5 ore de autonomie pentru ascultarea de muzica, insa asta cu anularea zgomotelor ambietane oprita, iar asta pentru ca daca e pornita, autonomia scade la 4.5 ore. Practic AirPods Pro ofera cam aceeasi autonomie precum modelul anterior, dar desigur fara noua tehnologie majora implementata de Apple.

AirPods Pro vor fi puse in vanzare incepand cu 30 octombrie la preturi care incep de la 250 de dolari, fara TVA.