Soarele prezentat intr-o Poza INFRICOSATOARE facuta de NASA

Soarele apare prezentat astazi intr-o poza infricosatoare facuta de catre NASA, ea aratandu-ne steaua intr-o ipostaza cum nu am mai vazut pana acum.

Soarele poza halloween nasa

Soarele apare astazi intr-o ipostaza cum pana acum nu am vazut, cei de la NASA publicand o imagine care ne arata steaua in cea mai infricosatoare forma pe care am vazut-o pana in momentul de fata. Avand in vedere ca se apropie cu pasi foarte repezi Halloween-ul, cei de la NASA s-au gandit ca n-ar strica daca ar prezenta si soarele intr-o ipostaza mult potrivita pentru aceasta sarbatoare a americanilor, iar mai jos puteti vedea alegerea americanilor.

Soarele apare in imaginea de mai jos aproape ca un dovleac infricosator pe care americanii il vor vedea la portile multor case in urmatoarele zile, insa si in Romania ar trebui sa vedem destule reprezentari similare. NASA sustine ca a inregistrat imaginea pe 8 octombrie 2014, deci nu vorbim despre ceva recent facut de catre agentia spatiala americana, iar soarele este reprezentat intr-un asemenea mod multumita felului in care au loc eruptii solare.

Soarele prezentat intr-o Poza INFRICOSATOARE facuta de NASA

Soarele poza halloween nasa spatiu

Soarele a putut fi surprins intr-o asemenea forma multumita modului in care anumite zone din suprafata sa ard cu o intensitate mai mare decat altele, iar asa putem vedea si ce spectacol observa expertii de acolo. Conform celor de la NASA, imaginea cuprinde doua seturi de unde ultraviolete extreme care sunt inregistrate pe soarele din sistemul nostru solar, si totul este cat se poate de spectaculos.

Soarele nu a mai fost prezentat de catre agentia spatiala americana intr-un asemenea mod pana in momentul de fata, si desigur ca pentru Halloween nu putea veni ceva mai frumos de la ei. In ceea ce priveste soarele, NASA are si alte imagini mai recente, inregistrate de o sonda trimisa in apropierea sa, insa se pare ca niciuna nu e la fel de interesanta si potrivita pentru Halloween precum aceasta pe care o vedem mai sus.

Soarele nu va putea fi vreodata vazut de catre oamenii de rand intr-un asemenea mod, deci ramane doar sa vedem ce alte imagini la fel de interesante vor fi publicate de catre americani.