iOS 13.1.3 INRAUTATESTE o PROBLEMA foarte ENERVANTA iPhone

IOS 13.1.3 inrautateste o problema foarte enervanta a telefoanelor iPhone, si inunda compania Apple cu plangerile clientilor complet nemultumiti de update.

iOS 13.1.3 INRAUTATESTE PROBLEMA ENERVANTA iPhone

iOS 13.1.3 “inunda” compania Apple cu plangerile utilizatorilor de telefoane iPhone care reclama tot mai multe probleme, dar si inrautatirea unora existente, ceea ce pune compania americana intr-o situatie foarte proasta. Mai exact, cei care aveau deja probleme cu autonomia bateriei inainte de a instala iOS 13.1.3 in iPhone raporteaza ca acestea s-au inrautatit semnificativ dupa instalarea noii versiuni, ceea ce arata ca Apple merge din rau in mai rau.

iOS 13.1.3 supraincalzeste unele telefoane iPhone in timp ce bateria este consumata intr-un ritm accelerat, ceea ce sugereaza faptul ca unele componente functioneaza fara rost, chiar si cand telefoanele sunt oprite. Situatia in sine reprezinta o inrautatire a problemei care exista inainte de iOS 13.1.3 pentru multi dintre utilizatorii de telefoane iPhone, autonomia bateriei fiind o principala sursa de plangeri ale foarte multor persoane care au iPhone.

iOS 13.1.3 INRAUTATESTE o PROBLEMA foarte ENERVANTA iPhone

iOS 13.1.3 pare sa aiba vasta majoritate a problemelor pe modelele mai vechi de telefoane iPhone, adica iPhone 6S, iPhone 7, sau chiar iPhone 8, insa nu si pe cele din seria iPhone 11, sau pe cele din seria iPhone XS. De aici oricine poate face o teorie conform careia iOS 13.1.3 este gandit pentru a face experienta de folosire a telefoanelor vechi si mai proasta pentru a obliga utilizatorii sa cumpere modele mai noi, ceea ce Apple a facut deja in trecut.

iOS 13.1.3 are desigur si diverse alte probleme, cu blocari constante ale aplicatiilor, si uneori ale telefoanelor, cu semnalul, cu aplicatia Mail, sau cu diverse alte functii, toate acestea enervand faorte multa lume. Nici macar incrcarea telefoanelor nu poate fi facuta fara probleme in iOS 13.1.3, iar in unele cazuri cea wireless este complet dezactivata, ceea ce este pur si simplu stupid, dar multe dintre problemele iPhone sunt neobisnuite.

iOS 13.1.3 este in momentul de fata versiunea publica a sistemului de operare pe care compania Apple o ofera pentru toate iDevice-urile, iar daca inca nu ati instalat-o, va recomand sa evitati sa o faceti, mai ales ca iOS 13.2 va fi lansat zilele acestea.