iPhone SE 2 va fi LANSAT mult mai DEVREME decat iPhone 12

iPhone SE 2 va fi lansat mult mai devreme decat iPhone 12, compania Apple avand planuri foarte importante vis-a-vis de telefonul cu sperante de a creste vanzarile.

iPhone SE 2 lansat devreme

iPhone SE 2 va fi lansat cu mult mai devreme decat iPhone 12, planurile companiei Apple fiind de a pune aceasta serie in vanzare cat poate de repede pentru a putea creste vanzarile smartphone-urilor sale. Conform cunoscutului analist asiatic Ming-Chi Kuo, iPhone SE 2 va intra in productie la finalul lunii ianuarie a anului viitor in fabricile celor de la Foxconn, iar lansarea ar trebui sa aiba loc undeva prin cursul lunii martie, probabil la final.

iPhone SE 2 va fi lansat in exact aceeasi perioada in care compania Apple a pus iPhone SE in vanzare cu destui ani in urma, acesta fiind telefonul pe care americanii il lanseaza la jumatatea anului intre lansarile modelelor principale. Scopul acestui iPhone SE 2, care va costa doar 399 dolarii, ara TVA, va fi de a creste vanzarile totale pe care Apple le va inregistra in 2020, iar asta pentru ca Huawei i-a depasit de ceva vreme in vanzarile de telefoane.

iPhone SE 2 va fi LANSAT mult mai DEVREME decat iPhone 12

iPhone SE 2 este pregatit pentru lansare de catre cei de la Apple cu un ecran care are diagonala de 4.7 inch, implicit si un buton Home, intregul design urmand a fi extrem de similar cu cel pe care-l stim pentru iPhone 8. Separat de design-ul iPhone 8, iPhone SE 2 va avea un chip A13, folosit in seria iPhone 11, dar si numai 3 GB RAM, deci nu va fi la fel de performant, ceea ce desigur ca este o dezamagire pentru foarte multa lume, din pacate.

iPhone SE 2 va fi totusi foarte atractiv multumita pretului de vanzare de doar 400 – 450 de euro, in Europa, deci foarte multa lume isi va permite sa-si cumpere in curand un telefon de la compania Apple. iPhone SE 2 nu va fi vandut decat in versiune de culoare space gray, argintie si rosie, deci nu vor fi prea multe optiuni din acest punct de vedere, dar pe de alta parte va fi suficient de ieftin pentru ca lucrurile acestea sa nu conteze prea mult.

iPhone SE 2 este asteptat ca un telefon care sa aduca o adevarata schimbare pentru oferta celor de la Apple, astfel ca va fi interesant de vazut si cum vor creste vanzarile.