Android: Veste GROZAVA de la Google pentru TOATE Telefoanele

Android are o veste grozava anuntata de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, iata de ce se pot bucura toti utilizatorii chiar acum.

Android veste google telefoane

Android are astazi parte de o veste grozava anuntata de catre compania Google pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, americanii promovand o schimbare foarte buna facuta pentru dispozitive. Mai exact, cei de la Android se lauda cu imbunatatirea majora pe care au facut-o pentru sistemul de partajare a continutului din telefoanele ce ruleaza acest sistem de operare, diferentele fiind foarte mari, si intr-un sens foarte bun.

Android are in versiunea 10 redusa radical viteza de deschidere a acestui meniu de partajare a oricarui tip de continut pe care utilizatorii il acceseaza prin intermedul aplicatiilor pentru telefoane, ceva ce vedem si in iOS 13. Reducerea pentru viteza de deschidere a acestui meniu este radical redusa in versiunea 10 a Android in comparatie cu versiunea 9, iar Google spune ca un numar extrem de mare de telefoane beneficiaza de imbunatatire.

Android: Veste GROZAVA de la Google pentru TOATE Telefoanele

Android 10 veste google telefoane

Android afiseaza in primele 27 de milisecunde dupa accesarea acelui meniu interfata sa pentru 50% dintre utilizatorii Android 10, in comparatie cu doar 9% dintre utilizatorii Android 9. La 103 milisecunde cam toti cei care ruleaza versiunea 10 a Android vad acel meniu, in comparatie cu doar 50% dintre cei care ruleaza versiunea 9, deci diferenta foarte mare se pastreaza chiar si la aceasta durata oricum substantial redusa.

Android are duratele de deschidere egalizate pe masura ce ne apropiem de valoarea de peste 500 de milisecunde, iar asta e normal, pentru ca aceasta este lunga in comparatie cu cele 27 milisecunde de la care am inceput. Foarte important pentru viteza de deschidere a acestui meniu din Android este si tipul de telefon pe care il are utilizatorul, specificatiile tehnice ale acestuia contand foarte mult pentru viteza cu care sunt accesate informatiile.

Android are foarte multe imbunatatiri facute in versiunea 10, iar asta pentru ca Google a inteles ca trebuie sa le ofere utilizatorilor de telefoane o experienta foarte buna pentru folosirea produselor cu acest software.