iOS 13.2: Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii iPhone

iOS 13.2 a fost lansat de catre compania Apple cu o veste grozava pentru utilizatorii de telefoane iPhone, iata ce s-a schimbat pentru toata lumea.

iOS 13.2 vine cu o veste grozava pentru toti utilizatorii de telefoane iPhone din intreaga lume, iar asta in conditiile in care cei de la Apple au imbunatatit multe in aceasta versiune a sistemului de operare. iOS 13.2 este in clipul video de mai sus comparat cu iOS 13.1.3 in ceea ce priveste performantele, iar dupa cum puteti vedea, absolut nimic nu se schimba in rau pentru utilizatorii de telefoane iPhone care instaleaza actualizarea.

iOS 13.2 functioneaza chiar mai bine decat iOS 13.1.3 cand vine vorba despre performante, iar asta nu doar la pornirea telefoanelor iPhone, ci si la folosirea aplicatiilor terte, sau ale celor de sistem. Apple a reusit ca in iOS 13.2 sa nu strice experienta de utilizare a telefoanelor iPhone, cel putin pe partea de performante, iar asta e o veste extrem de buna pentru toti cei care au vazut actualizarea in dispozitive si sunt interesati sa o faca.

iOS 13.2: Vestea GROZAVA pentru TOTI Utilizatorii iPhone

iOS 13.2 a avut performante foarte bune inclusiv in perioada de testare in versiune beta, iar acest lucru se pastreaza inclusiv in versiunea finala, ceea ce e o veste foarte buna pentru toti utilizatorii. Desigur ca va conta foarte mult si care va fi autonomia bateriei iOS 13.2 daca performantele sunt imbunatatite, pentru ca in general performantele sunt oferite cu un compromis in ceea ce priveste autonomia pe care o au telefoanele mobile.

iOS 13.2 nu are anuntate de catre compania Apple rezolvari pentru problemele cu autonomia bateriei de care s-a plans atat de multa lume pana in momentul de fata, dar asta era de asteptat. Dupa cum arata lucrurile, e posibil ca performantele sa fie mai bune pe iPhone in iOS 13.2, iar autonomia sa fie in continuare proasta, dar abia in zilele urmatoare vom afla care este realitatea din acest punct de vedere.

iOS 13.2 poate fi instalat chiar acum pe multe modele de iPhone, iPad, iPod Touch din lumea intreaga, insa poate ca ar fi bine sa mai amanati putin acest upgrade.