Netflix: Schimbare MAJORA pentru Clienti ce SUPARA Hollywood

Netflix pregateste o schimbare foarte importanta pentru clientii sai care a inceput sa supere foarte multa lume de la Hollywood, iata ce vor sa faca americanii.

Netflix schimbare clienti supara hollywood

Netflix a avut saptamana trecuta anuntata o schimbare extrem de importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa se pare ca multi de la Hollywood s-au cam suparat cand au auzit de ea. Netflix a inceput sa testeze in aplicatia pentru telefoanele Android o noua functie care le permite utilizatorilor sa vada filmele si serialele la viteza diferita fata de cea normala, fie ca ea este mai mica, sau mult mai mare.

Netflix a decis ca pentru inceput sa ofere functia unui numar redus de utilizatori ai aplicatiei pentru Android, insa daca ea va fi laudata de catre oameni, atunci va fi lansata in intreaga lume. Problema cea mai mare sta in faptul ca unii de la Hollywood s-au cam suparat din cauza noii functii pe care cei de la Netflix o testeaza in momentul de fata, iar asta ar putea duce la o decizie de a nu o implementa pentru toata lumea, in final.

Netflix: Schimbare MAJORA pentru Clienti ce SUPARA Hollywood

Netflix a primit pe Twitter cereri de la Judd Apatow, Brad Bird, Peyton Reed, Aaron Paul pentru a nu lansa aceasta functie, insa cel mai probabil in privat au venit si alte plangeri de la oameni importanti de la Hollywood. Cei de la Hollywood se plang din cauza faptului ca Netflix urmeaza sa strice experienta de a urmari clipurile video cu aceste schimbari pentru viteza de redare a lor, astfel ca vor ca functia sa nu fie implementata.

“Netflix testează o caracteristică care va permite unui grup mic de utilizatori de telefoane Android să schimbe viteza de redare a ceea ce urmăresc, dar unii dintre cei mai mari actori și cineasti de la Hollywood se întorc. … în timp ce Netflix înțelege preocupările creatorilor atunci când vine vorba de controale de redare, aceasta nu este cu nimic diferită de ceea ce jucătorii DVD au reușit să facă de ani buni.”

Netflix a spus ca exact aceeasi functie o au si DVD Playerele, sau orice alte programe care pot reda continut video, deci nu aduce nimic revolutionar pentru experienta de a urmari filme si seriale. Netflix spune deasemenea ca foarte multi dintre clientii sai au cerut optiune de a avea aceasta functie disponibila atat in aplicatii, cat si in versiunea web, deci poate ca se va lua decizia de a o implementa, intr-un final.

Netflix trebuie sa tina cont de parerea producatorilor de filme si seriale, insa in final cel mai mult conteaza ce vor clientii deoarece ei platesc pentru abonamentele lunare.

UPDATE: Iata ce mi-a declarat Netflix in legatura cu aceasta schimbare.

„Este un test mobile only care le oferă oamenilor posibilitatea de a varia viteza de vizionare pe telefoane sau tablete – pot alege de la viteza obișnuită la o viteză mai mică (0.5X or 0.75X) sau mai mare (1.25X and 1.5X). Este o opțiune disponibilă de multă vreme pe DVD players și a fost solicitată frecvent de membrii noștri. De exemplu, oamenii își doresc să revadă o anumită scenă sau își doresc să folosească o viteză mai mică în cazul filmelor străine. Nu avem în plan să lansăm aceste caracteristici în viitorul apropiat. Iar includerea acestor elemente în serviciile Netflix depinde de feedback-ul pe care îl primim.”