iPhone 11: Vestea PROASTA, CE SE Intampla cu Telefoanele Apple

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au parte de o veste buna si una proasta, iata ce se intampla acum cu telefoanele Apple, si spre ce se indreapta lucrurile.

iPhone 11 Vestea PROASTA Intampla Telefoanele Apple

iPhone 11, iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au fost lansate cu mai bine de o luna in urma de catre compania Apple, iar in ciuda startului foarte bun, se pare ca lucrurile nu mai merg la fel de bine acum. Dupa ce zilele trecute ni s-a spus ca iPhone 11 are vanzari bune in continuare, iar iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max nu se mai vand la fel de bine, acum auzim exact acelasi lucru cu privire la telefoanele din oferta companiei Apple.

iPhone 11 se vinde in continuare surprinzator de bine, cel mai probabil multumita pretului foarte convenabil, insa iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au vanzarile in scadere, la fel ca si productia celor de la Apple. Se pare ca Apple are succes foarte mare cu iPhone 11, si chiar daca acest model ii aduce mai putin profit decat iPhone 11 Pro, sau iPhone 11 Pro Max, americanii sunt mai mult ca sigur foarte fericiti in legatura cu ceea ce se intampla.

iPhone 11: Vestea PROASTA, CE SE Intampla cu Telefoanele Apple

iPhone 11 fura cu siguranta unele vanzari de la concurenta, iar chiar daca iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max nu mai sunt la fel de populare acum, cererea va creste in perioada Black Friday, dar si a Craciunului. Este de asteptat ca Apple sa mai creasca productia pentru iPhone 11 inainte de aceste doua perioade cu vanzari foarte bune, insa modelele mai scumpe probabil ca nu vor mai avea parte de vreo crestere in cursul acestui an.

“Potrivit companiei, Apple a ridicat comenzile de componente pentru iPhone 11 bazat pe LCD, care a înregistrat o cerere mai bună decât era de așteptat, dar a redus cele pentru iPhone 11 Pro Max, care a înregistrat vânzări plate, conform surselor din lanțul de aprovizionare IC din Taiwan.”

iPhone 11 este foarte cautat pentru ca este mult mai ieftin decat modelele iPhone 11 Pro, ofera foarte multe dintre functiile lor, iar la pretul sau concurenta e cu mult inferioara. Apple a cam gasit reteta perfecta de a face bani cu iPhone 11, si lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine pentru americanii care in 2019 par sa fi facut alegerile cele mai bune pentru a avea vanzarile dorite pentru telefoanele lor.