Apple Ofera Apple TV+ GRATUIT cu unele Abonamente Apple Music

Apple TV+ GRATUIT Abonamente Apple Music

Apple TV+ va fi lansat pe 1 noiembrie de catre compania Apple, iar conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, se pare ca va fi gratuit cu unele abonamente Apple Music. Pentru inceput se pare ca doar abonamentele Apple Music pentru studenti vor avea Apple TV+ oferit gratuit de catre cei de la Apple.

Apple TV+ costa 5 dolari pe luna, la fel ca si abonamentele Apple Music pentru studenti, insa cei de la Apple surprind cu aceasta gratuitate. Surpriza mare a fost si oferirea Apple TV+ in mod gratuit timp de un an cu orice produs noi cumparat in 2019, si dupa aceea, dar vestile sunt si mai bune.

Apple Music este vandut la 10 dolari in SUA, iar lipsa unei promotii similare pentru cei care au abonamente normale sigur va supara foarte multa lume. Apple ar putea oferi Apple TV+ gratuit si pentru utilizatorii standard ai Apple Music, sau pentru cei care au abonamente de familie, dar deocamdata nu s-a anuntat nimic.

Apple TV+ va fi lansat in foarte multe tari de pe glob pe 1 noiembrie, insa din pacate Romania nu aparea in lista initiala de tari, iar website-ul pentru Romania nu afiseaza nimic.