iPhone 11 a Ajutat Apple sa EVITE DEZASTRUL in Aceasta Toamna

iPhone 11 a ajutat compania Apple sa evite dezastrul in aceasta toamna, iata ce se putea intampla daca noile telefoane n-ar fi avut atat de mult succes.

iPhone 11 Ajutat Apple EVITE DEZASTRUL

iPhone 11 a ajutat compania Apple sa evite dezastrul in aceasta toamna, noua serie de telefoane inregistrand vanzari atat de bune incat americanii au reusit sa pastreze oarecum aparentele. Vorbim acum despre China, o piata in care vanzarile de telefoane ale celor de la Apple au scazut cu 28% in T3 2019 fata de T3 2018, insa scaderea ar fi fost substantial mai mare daca seria iPhone 11 n-ar fi fost lansata, cu vanzari duble fata de cea iPhone XS.

iPhone 11 a ajutat Apple cu vanzari foarte bune in China in T3 2019, iar asta pentru ca pretul sau foarte bun a convins unii chinezi sa mai uite de nationalism si sa cumpere telefoanele americanilor. Se pare ca pana in momentul lansarii iPhone 11 chinezii au preferat sa puna nationalismul pe primul loc, si sa evite sa cumpere produsele companiei Apple, preferand in schimb sa le cumpere pe cele care sunt vandute de catre Huawei.

iPhone 11 a Ajutat Apple sa EVITE DEZASTRUL in Aceasta Toamna

iPhone 11 Ajutat Apple EVITE DEZASTRUL china

iPhone 11 a oprit cumva boicotul produselor Apple in China, dar daca aceasta serie de telefoane n-ar fi avut succes, atunci vanzarile de telefoane ale celor de la Apple ar fi inregistrat o crestere uriasa in tara. In timp ce vanzarile Apple au scazut cu 28% in China, Huawei a inregistrat o crestere de 66%, iar asta a ajutat compania sa ramana in topul producatorilor la nivel global, peste Apple, inainte ca iPhone 11 sa fie lansat pe piata.

“Apple a menținut poziția numărul cinci, datorită impulsului imediat al lansărilor iPhone 11 din septembrie, care a reprezentat aproape 40% din livrările sale Q3. Huawei și-a extins avansul pe piață prin expedierea a 41,5 milioane de smartphone-uri, pentru a atinge o cotă de piață record de 42%, o creștere anuală de 66%. Acesta este al șaselea trimestru consecutiv al creșterii de două cifre a Huawei pe fondul unei piețe întunecate din China.”

Analistii estimau prin mai ca vanzarile iPhone in China ar putea scadea cu 50% din cauza razboiului dus de catre Donald Trump cu guvernul chinez, insa iPhone 11 a limitat impactul dezastrului. Chiar si cu un iPhone 11 care se vinde foarte bine, compania Apple va avea probleme foarte mari in continuare pe piata din China, iar asta pentru ca exista concurenta extrem de mare de la producatori locali, dar si un sentiment negativ din cauza sanctiunilor impuse Huawei.

iPhone 11 se vinde acum cel mai bine dintre toate cele trei modele din serie, in timp ce iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max au avut inclusiv productia redusa de catre cei de la Apple.