Huawei P40 Pro va fi Complet DISTRUS de Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro va fi complet distrus de Samsung GALAXY S11 in primavara anului viitor, iata cum va fi depasit de telefonul creat de catre coreeni pentru clienti.

Huawei P40 Pro DISTRUS Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro va fi lansat in primavara anului viitor, insa e greu de spus cum ar putea sa fie superior Samsung GALAXY S11 acolo unde conteaza din moment ce urmeaza sa nu aiba anumite inovatii pregatite de coreeni. Stim deja ca Samsung GALAXY S11 va avea noi chip-uri Exynos 9830 si Qualcomm Snapdragon 865, in timp ce Huawei P40 Pro va ramane la Kirin 990, anuntat acum, dar pana in primavara va fi deja invechit si foarte depasit.

Huawei P40 Pro nu va putea oferi capacitatea de a inregistra clipuri video 4K la 120 FPS, deci e cam pusa in discutie si posibilitatea ca telefonul sa aiba un nou ecran cu rata de refresh de 120 Hz implementat de catre chinezi. Huawei P40 Pro abia va avea implementata capacitatea de a inregistra clipuri video 4K la 60 FPS, ceea ce majoritatea telefoanelor premium fac de ani de zile, iar Samsung GALAXY S11 ar trebui sa vina cu o viteza dubla pentru cadre.

Huawei P40 Pro va fi Complet DISTRUS de Samsung GALAXY S11

Huawei P40 Pro va fi “tinut in loc” de procesor si in ceea ce priveste performantele pentru partea 5G, nu doar cele pentru procesare, sau jocuri, unde Samsung GALAXY S11 il va depasi cand va fi lansat. Samsung GALAXY S11 este deasemenea asteptat sa fie lansat cu RAM DDR5 implementat de catre coreeni, ei incepand producatia pentru aceste chip-uri din vara, insa in Huawei P40 Pro nu este anuntata o asemenea implementare deocamdata.

Huawei P40 Pro ar putea avea si camera complet depasita, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S11 urmeaza sa aiba inlocuiti toti senzorii de imagine cu altii de generatie noua, in timp ce Huawei va cam refolosi ceea ce e in Mate 30 Pro. Huawei P40 Pro ar putea avea totusi un avantaj serios in ceea ce priveste autonomia bateriei, sau incarcarea rapida, deci poate ca nu toate vestile in legatura cu el vor fi atat de proaste, in final.

Huawei P40 Pro va fi prezentat dupa Samsung GALAXY S11, probabil cu doar 1/2 saptamani, iar lansarea ar trebui sa aiba la aceeasi distanta, dar asta doar daca sanctiunile din SUA vor fi ridicate.