iPhone 12: INCREDIBILA Decizie a Apple de care te vei BUCURA

iPhone 12 are parte de o decizie incredibila luata de catre compania Apple, iar toti fanii se vor bucura de aceasta surpriza pregatita de catre compania americana.

iPhone 12 INCREDIBILA Decizie Apple BUCURA

iPhone 12 va avea parte de schimbari foarte mari facute anul viitor de catre cei de la Apple pentru clientii din intreaga lume, iar astazi aflam si cat de mare urmeaza sa fie una dintre cele mai importante. Stim deja ca Apple va lansa trei modele ale iPhone 12 pentru clientii din lumea intreaga, iar din cate se pare, in toate va integrat un modem 5G care va permite folosirea retelelor de viitoare generatie la care oepratorii de telefonie mobila lucreaza acum.

iPhone 12 urmeaza sa foloseasca modemul Qualcomm X55, iar integrarea sa in toate cele trei modele din serie vine ca o surpriza serioasa, si va fi interesant de vazut ce pret va avea modelul de baza. X55 este cel mai avansat modem 5G pe care Qualcomm il va putea oferi pentru Apple, el avand viteze teoretice de download de pana la 7 Gbps, si viteze de upload de pana la 3 Gbps, impreuna cu o eficienta energetica foarte buna.

iPhone 12: INCREDIBILA Decizie a Apple de care te vei BUCURA

iPhone 12 va beneficia prin acest modem X55 al Qualcomm si de suport pentru cam orice fel de implementare 5G existenta in momentul de fata pe Pamant, deci telefoanele ar trebui sa poata fi folosite cam oriunde. Suportul pentru 5G va fi una dintre principalele noutati pe care compania Apple le va promova pentru telefoanele din seria iPhone 12, iar multumita ei americanii spera sa si atinga 80 de milioane de unitati, ale acestei serii, vandute in 2020.

“Toate cele trei noi iPhone-uri vor purta cel mai avansat cip de modem 5G, cunoscut sub numele de X55, proiectat de dezvoltatorul de cipuri mobile din Statele Unite ale Americii Qualcomm, patru persoane cunoscute cu planul au spus Nikkei. Cipul, care permite descărcări mult mai rapide, se confruntă cu o creștere a cererii, încât ar putea exista restricții de ofertă, a adăugat o persoană.”

iPhone 12 ar putea fi usor mai scump decat modelele de anul acesta din cauza implementarii 5G pe care compania Apple o pregateste, iar asta pentru ca si restul producatorilor au avut strategii similare. Modemurile 5G nu sunt ieftin, iar pana in 2020 Qualcomm nu va reduce suficient de mult preturile pentru a nu afecta seria iPhone 12, deci e bine sa va asteptati ca Apple sa ceara niste preturi mai mari decat ne asteptam multi.

iPhone 12 va fi prezentat undeva prin luna septembrie a anului viitor, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, daca planurile americanilor vor ramane neschimbate.